DALILA NAJAVILA DOLAZAK U ELITU! Produkcija spremila posebno iznenađenje za zadrugare: Evo kad stiže na MESTO ZLOČINA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

šok za šokom

DALILA NAJAVILA DOLAZAK U ELITU! Produkcija spremila posebno iznenađenje za zadrugare: Evo kad stiže na MESTO ZLOČINA (FOTO)

Stars -

Kako je najavila produkcija "Zadruge 7 - Elite", u četvrtak sa početkom od 22 časova biće rezervisano za prvu "Elitoviziju" u ovoj sezoni rijalitija.

Naime, kako je kratko saopšteno na društvenoj mreži Instagram, "Elitovizija" će se održati u četvrtak, te se očekuje da će učesnici ove sezone rijalitija napraviti pravi šou i prirediti pravu poslasticu za sve gledaoce Pink televizije.

Dalila Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, to nije sve. Nova voditeljka i bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, sve je bacila u rebus novom objavom na Instagramu.

Ona je pitala sve fanove da li su spremni za "Elitoviziju", zbog čega su mnogi posumnjali da će upravo ona voditi ovu manifestaciju, a ono što svi jedva čekaju da vide, jeste kako će reagovati zadrugari kada je budu ugledali, kao i kakve će biti reakcije fanova, ako se pojavi.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:16

Dalila Dragojević proslavila 30. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track