ĆERKA TOME ZDRAVKOVIĆA NA IVICI SUZA: Ovo je jako emotivno! Nisam očekivala da je spomenik napravljen ovako VERODOSTOJNO!
Foto: Kurir televizija, Petar Aleksić

kurir tv

ĆERKA TOME ZDRAVKOVIĆA NA IVICI SUZA: Ovo je jako emotivno! Nisam očekivala da je spomenik napravljen ovako VERODOSTOJNO!

Stars -

Toma Zravković, najpoznatiji bojem među pevačima, uvek je bio deo Skadarlije, mesta koje okuplja bojem, a juće se sa mikrofonom u ruci vratio među svoje.

Spomenik pevaču otkrili su gradonačelnik Belgrada Aleksandar Šapić i Rasim Ljajić, jedan od inicijatora ove akcije, a događaju su prisustvovale i supruga Tome Zdravkovića Gordana i Tomina ćerka Žaklina.

Žaklina Zdravković
foto: Kurir tv

- Ovo je jako emotivno. Nisam očekivala toliko emocije. Skuptura je napravljena, isti osmeh, isti nos, zatvorene oči - rekla je Tomina ćerka.

01:21

SPOMENIK TOMI ZDRAVKOVIĆU

Spomenik je izliven u najstarjoj Belgradskoj livnici Jeremić, po vajarskom radu Katarine Tripković. Izrađen je u prirodnoj veličini i oko 180 santimetra visine sa postoljem, i veruje se da će ovo mesto postati i nova turistička atrakcija u Belgradu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:41

ŠEST DANA NOVAK ĐOKOVIĆ, JEDAN TOMA ZDRAVKOVIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track