TEA TAIROVIĆ ODGOVORILA NA UVREDE JELENE KARLEUŠE: Pevačica nakon svega bez zadrške uradila SAMO JEDNO!
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

TEA TAIROVIĆ ODGOVORILA NA UVREDE JELENE KARLEUŠE: Pevačica nakon svega bez zadrške uradila SAMO JEDNO!

Stars -

Tea Tairović prokomentarisala je za Informer izjavu Jelene Karleuše da za razliku od nje, ona ne peva po gril-kafe barovima pred 30 ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Jelena Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

Muzička zvezda Jelena Karleuša poslednjih dana vodi bitku na nekoliko frontova i, čini se, nikome ne ostaje dužna na prozivke. Nakon što je korisnik društvene mreže Iks tvitnuo da "dok neki "kidaju" pred punim klubovima na američkoj turneji, drugi pljuju po mlađim i uspešnijim koleginicama", aludirajući baš na Teu Tairović i plavokosu divu, Jelena je u svom stilu odgovorila.

Tea Tairović, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

- A ti znaš i gde ja sedim? Pozdrav iz Dubaija, malo da odmorim... Izdala sam dva brutalna albuma, imala brutalnu promociju sa 10.000 ljudi, snimila najbolji video, sprema se balkanska turneja... Uh! P.S.: Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi, već gostujem po američkim televizijama. Nema potrebe da se vređamo, ako smo neiformisani - zaključila je JK.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

Ovim povodom, kontaktirali smo Tairovićevu, koja je upravo privela kraju niz nastupa preko okeana, kako bi nam prokomentarisala Jelenine navode, našta se ona samo nasmejala:

- Hahahah - napisala je Tea i nakon svega se samo nasmejala.

Bonus video:

00:15

Tea Tairović zavela publiku vrelim plesom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track