ŽESTOK FAJT VENDI I MAJE MARINKOVIĆ! Posvađale se u emisiji, nastao haos Pevačica prozvala starletu, ona odgovorila: Jašeš zauzete
Foto: M.P./ATAImages

ŽESTOK FAJT VENDI I MAJE MARINKOVIĆ! Posvađale se u emisiji, nastao haos Pevačica prozvala starletu, ona odgovorila: Jašeš zauzete

Stars -

U emisiji "Amidži šou" došlo je do žestokog sukoba između Vesne Vukelić Vendi i Maje Marinković.

- Nikad mi nije bilo jasno, svi jedni s drugima i posle se druže i ništa im ne smeta - rekao je Ognjen Amidžić o zadrugarima i njihovim vezama.

Maja Marinković
foto: M.P./ATAImages

- Znaš šta je najfrapantnije?! Ti se prema njima ponašaš kao da su normalni. Tu si ti za posmatranje - rekla je Vendi.

- Ognjene, znaš o čemu se radi, postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto da bi malo dospele u žižu javnosti ako im to zakaže kroz nekoliko godina. Ne pecam se na te niskobudžetne fore s obzirom da smo u najgledanijem šouu, ozbiljnoj emisiji, da nismo pod šatorom - rekla je Maja, ali je Vendi nastavila o ovoj temi.

- Ti si inteligentan čovek, pa prosto moram tvoju inteligenciju da ukrasim, da ne kažem oplemenim. Kad neko nekome kaže: "Obrišem k od tebe" ili "služiš mi samo za k", a pored njega stoji njegova devojka, on priznaje tu osobu za devojku, a ovu smatra za brisanjem k, ne samo nje nego i oca i ne zna da se povuče, nego i dalje juri tog muškarca, to govori da ta osoba nema ni trunku samopoštovanja - rekla je Vendi.

Vesna Vukelić Vendi
foto: 0808906934

- Pošto je gospođa pobožna, kosi se sa principima da se žena koja je pobožna penje na krkače zauzetom muškarcu u toku vašara - rekla je Maja.

- Kada je Miloš Obrenović doveo kalemare sa granice Bugarske, on je okitio obod Boograda, tzv. Beli potok i slično - rekla je Vendi aludirajući na to da je Maja iz Belog potoka.

- Dobili ste malo medijske pažnje preko mene - odbrusila je rijaliti zvezda.

- Medijska pažnja preko nebitnih mi ne treba - poručila joj je pevačica.

- Nisam pod šatorom, pa nije ni vreme ni mesto da se raspravljam sa njom. Popela se žena zauzetom muškarcu na krkače. Uljez vam se uvukao u cveće...Moja majka ne može da bude znojava sa masnim prstima, ti se nisi presvukla - rekla je Maja.

- Koliko moraš da budeš iskompleksiran da operišeš sve na sebi? Totalni je anonimus - rekla je Vendi.

- Ponavljaš se, treći put ponavljaš istu priču - rekla je Maja.

- Osoba gde god se pojavila napravila je štetu, samo uneredi gde god se pojavi, bukvalno je izmet gde god da se pojavi - rekla je Vukelićka.

Vesna Vukelic Vendi, Bora Santana
foto: Printscreen/Instagram

- Svi smo naši, Vendi jaši - ponavljala je Maja.

Kurir/Pink

Bonus video:

00:09

Maja Marinković pokazala novu zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track