"NAJTUŽNIJA OBJAVA U KARIJERI...": Bend koji je svirao na svadbi stradale Antonele iz Splita podelio potresnu poruku
Foto: Printscreen

potresno

"NAJTUŽNIJA OBJAVA U KARIJERI...": Bend koji je svirao na svadbi stradale Antonele iz Splita podelio potresnu poruku

Stars -

Prilikom sletanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije, mlada Splićanka Antonela Baković (24) je izgubila život, a njen suprug Marko Baković je teško je povređen. U nesreći je poginula 21 osoba, uglavnom mladi turisti.

Članovi benda koji su svirali na svadbi preminule Splićanke danas su objavili fotografiju sa venčanja i posvetili joj dirljivu objavu.

- Ovo je najtužnija objava u mojoj karijeri... Pre nešto manje od mesec dana zajedno smo slavili vaš novi početak, pevali i svirali dok smo imali i zadnji atom snage, a sada srce puca od tuge i boli jer sve je to prestalo u jednom trenutku. Draga Antonela, počivaj u miru, čuvaj svog Marka od gore s nebeskih visina... Porodici izjavljujem iskreno saučešće u moje ime i ime svih članova benda "Miro boem i Aritmija benda" - napisao je na Fejsbuk profilu Miro Boem povodom nezamislive tragedije koja se dogodila tri nedelje nakon venčanja bračnog para Antonele i Marka Bakovića.

Njihov medeni mesec u Veneciji pretvorio se u nezamislivu tragediju.

Podsetimo, autobus je probio barijeru i zabio se na železničku prugu u okrugu Mestre, koji je mostom povezan sa Venecijom.

Incident se dogodio oko 19:45 časova dok je autobus navodno vraćao turiste u kamp.

Među poginulima je i 24-godišnja Hrvatica iz Splita, a njen tek venčani suprug je teško povređen i prebačen na intenzivnu negu u bolnici. Hrvatski portal Indeks objavio je da je mlada Splićanka bila trudna.

kurir.rs/telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track