SEVERININ BIVŠI JOJ POSTAJE PRVI KOMŠIJA! Milan Popović gradi vilu u centru Zagreba! Ovo su svi ŠOK DETALJI
Foto: Printscreen/Happy, Ana Paunković

HAOS U NAJAVI

SEVERININ BIVŠI JOJ POSTAJE PRVI KOMŠIJA! Milan Popović gradi vilu u centru Zagreba! Ovo su svi ŠOK DETALJI

Stars -

Milan Popović postao je vlasnik placa u centru Zagreba, na kojem će uskoro izgraditi luksuzan stambeni kompleks, piše hrvatski sajt Imperijal.net.

Prema saznanjima ovog medija, Severinin bivši partner je preko svoje zagrebačke firme "Celanova" kupio posed na kojem se nalaze dve manje nekretnine, a koji je smešten između ulica Horvatovac i Babonićeve na Šalati. U vlasničkom listu piše da je celokupan kompleks veličine 3.200 metra kvadratna, a uključuje dvorište od 28 ari, ruševnu kuću od 64 kvadrata i još dve kuće od 111 i 224 kvadrata.

Milan Popović, Igor Kojić
foto: Milan Šupica

Da Popović planira gradnju na svom novom placu, vidi se iz dokumenta zagrebačkog gradskog zavoda za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo i komunalne poslove kojim je objavljen javni poziv na uvid u spis predmeta. Kao investitor navedena je Milanova firma "Celanova". U tom papiru piše da se pozivaju stranke (vlasnici i nosioci drugih stvarnih prava na nekretninu koja se neposredno graniči s nekretninom za koju se izdaje građevinska dozvola) na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine stambene jedinice na pomenutom placu.

Severina Kojić, Milan Popović
foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Iz ovoga, dakle, proizilazi zaključak da je Popović odlučan u tome da stvori novi luksuzni krov nad glavom za celu porodicu, koju je prvenstveno zbog sina iz veze sa Severinom Vučković vezao za hrvatsku prestonicu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track