"JA NE PIJEM, VOTKOM STERILIŠEM NOGE!" Ana Nikolić šokirala izjavom o pijanstvu, pa otkrila šta se dešava s koncertom u ARENI
Foto: ATA images

EVO ŠTA KAŽE O PRIJINOM USPEHU

"JA NE PIJEM, VOTKOM STERILIŠEM NOGE!" Ana Nikolić šokirala izjavom o pijanstvu, pa otkrila šta se dešava s koncertom u ARENI

Stars -

Urnebesnim izjavama Ane Nikolić nema kraja, a u najnovijoj je objasnila za šta koristi votku, kao i kada će održati koncert i gde.

Ana se pojavila na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom je otkrila zašto je otkazala koncert u "Štark Areni":

Ana Nikolić
foto: ATA images

- Ja sam znala da koncerta u Areni neće biti...Sada sam se usresredila na Ušće. Korona mi je pokvarila prošli projekat ''Klinika''... od tada je sve bilo nešto usput, slabo... što bi pokojna Marina rekla ''seci uši, krpi dupe''! Evo ja sada posle noćnog provod aidem pravo u studio da pevam novu pesmu, ne mrzi me da to radim i u tri ujutru, rekla je pevačica!

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Alkohol se stalno vezuje za Anu, a ona se sada prisetila jedne situacije pa odbrusila:

- Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa... u šest sati ujutru, ja bosa... To je bilo tako prljavo. Morala sam noge da sterilišem vodkom. Posle kažu ''Ana pije'', pa ne pije, samo steriliše noge... šta da radim, rekla ej kroz osmeh Ana.

Milica Pavlović
foto: Printscreen

Pevačica se osvrnula i na uspeh Aleksandre Prijović, pa je pomenula i Milicu Pavlović sa kojom je bila u ''sukobu'' zbog pesme ''Provereno''!

- Uvek sam podržavala Priju. Čestitam joj na uspehu i to niko ne može da joj ospori. Što s etiče Milice, ako me pozove na koncert rado ću joj biti gošća. Ja sa njom nemam problem, i ona i ja smo žrtve nekih drugih ljudi u celoj toj priči, dodala je ona.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track