OVAJ PEVAČ IZ ZVEZDA GRANDA JE ZA JEDNU PESMU UZEO BAKŠIŠ OD 67.000 EVRA: Nadmašio sve kolege pa otkrio šta je uradio s novcem!
Foto: Kurir

neverovatno

OVAJ PEVAČ IZ ZVEZDA GRANDA JE ZA JEDNU PESMU UZEO BAKŠIŠ OD 67.000 EVRA: Nadmašio sve kolege pa otkrio šta je uradio s novcem!

Stars -

Nije tajna da estradnjaci mnogo zarađuju na nastupima i privatnim veseljima, a mnogi to i ne kriju. Iako retko govore o ciframa, jedan od pevača Nemanja Nikolić je javno istupio sa brojkom koju je ostvario na jednoj „tezgi“.

- Pevajući jednu pesmu, najveći bakšiš koji sam dobio za 20 godina karijere je 67.000 evra za noć. Podelio sam sa muzičarima na ravne časti - izjavio je folker Nemanja Nikolić ranije za domaće medije a nije želeo da otkriva detalje sa ovog slavlja.

Nemanja Nikolić
foto: Kurir televizija

Nemanja Nikolić proslavio se učešćem u „Zvezdama Granda“ 2004. godine. Tačnije, on je bio prva generacija pevača ovog takmičenja, pa je scenu delio sa Tanjom Savić, Darkom Filipovićem, Banetom Mojićevićem, Slavicom Ćukteraš i Stevom Anđelkovićem.

Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Stevan Anđelković, Nemanja Nikolić, Bane Mojićević, Darko Filipović
foto: Kurir/ Damir Dervišagić I Nebojša Mandić, Tamara Trajković, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

Podsetimo, prva postavka "Zvezda Granda" trebalo je da učestvuje na "Beoviziji" davne 2004. godine. Nedavno je Slavica Ćukteraš prvi put istakla da ih je Saša Popović povukao sa tog učešća kada je saznao da je pobeda obećana Crnoj Gori.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

10:36

Nemanja Nikolić otkrio zbog koga je promenio žanr NISAM ZNAO NIJEDNU NARODNU PESMU, SEM NJEGOVIH 11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track