"SKAMENILA SAM SE KAD SAM GA VIDELA" Sneki na nastupu ugledala čoveka koji nije smeo da bude tu: U rukama držao OVO!
Foto: Printscreen/Magazin IN

doktor došao na nastup pevačice

"SKAMENILA SAM SE KAD SAM GA VIDELA" Sneki na nastupu ugledala čoveka koji nije smeo da bude tu: U rukama držao OVO!

Stars -

Snežana Babić i danas sa istim žarom i energijom nastupa i uveseljava publiku. Njena popularnost ne jenjava, a Sneki je svojim pesmama uvek pomerala granice, te su one i danas popularne među mladima.

–Kada postojite preko tri decenije na estradnom nebu i kad vaše pesme pevaju mladi ljudi onda je to veliki uspeh i potvrda da ste sve radili kako treba– istakla je pevačica svojevremeno.

Snežana Babić, Sneki Babić
foto: Ana Paunković

Da je Sneki veliki profesionalac publika se uverila davnih dana, međutim pevačica je nedavno ispričakla anegdotu koja to i potvrđuje.

–Sećam se svog koncerta i to rasprodate sve karte, ja silazim niz stepenice, a tada su bile one metalne potpetice popularne i ja tako poletim sa trećeg stepenika i padnem. Potpuno sam izvrnula levu nogu, ali sam uspela da odradim koncert do kraja, međutim strpali su me u gips. Doktori su mi tad rekli da otkažem turneju jer moram da mirujem- istakla je Sneki, a potom dodala:

Snežana Babić, Snežana Babić Sneki
foto: Zorana Jevtić

Ma kakvi, meni iznesu stolicu i ja lepo sedim i pevam. Kad ono na jednom koncertu vidim gospodina koji mi donosi cveće, ja sam se skamenila kad sam shvatila da je to moj doktor koji mi je rekao da moram da budem kod kuće.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja