PRVO OGLAŠAVANJE STANIJE NAKON SUOČAVANJA SA ANELI: Ni sama ne zna šta će: Nju neće da gazi a za njega je rekla samo JEDNO!
Foto: ATA images

DOBROJEVIĆEVA U PROBLEMU

PRVO OGLAŠAVANJE STANIJE NAKON SUOČAVANJA SA ANELI: Ni sama ne zna šta će: Nju neće da gazi a za njega je rekla samo JEDNO!

Stars -

Stanija Dobrojević sinoć je dobila priliku da uđe na velelepno imanje u Šimanovcima i suoči se sa Aneli Ahmić, koja ju je optužila da joj je preotela supruga, Asmina Durdžića.

Iako su mnogi mislili da će Stanija pokazati Aneli zube, kako je i sam Asmin rekao, Aneli je bila dominantnija, a usledilo je Stanijino prvo javno obraćanje na temu sinoćnjeg razgovora sa Asminovom bivšom partnerkom:

- Oboren rekord rejtinga u Eliti. Moj potez je bio hrabar i dostojanstven, shvatićete smisao kad prođe još malo vremena - napisala je Stanija.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Nakon razgovora sa Aneli, Stanija je sumirala utiske i otkrila šta misli nakon suočavanja.

- Nema potrebe da ja nju gazim, mene zanima njena strana priče. Ja njoj nisam rekla ništa šta je on puštao u javnost, kakva je ona majka, ja nisam želela da se ona oseća kao da je ja napadam. Ona se meni ne dopada, mnogo laže, osetim ja to po energiji. Žena ženu oseća, ona da je pričala iskreno iz srca, ona ide na patetiku, ali ja to ne osećam. Jeste me poremetila, možda on i stvarno jeste lažov. Meni se te neke priče za stvari i kupovinu ne poklapaju, isto kao sve što sam čula o njoj mi se ne poklapa, meni se ništa ne podudara - rekla je Stanija, pa progovorila o potencijalnom pomirenju sa Asminom:

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić
foto: Printscreen/PINK

- Ne znam, došlo mi je da bacim prsten. Volela bih da se njih dvoje suoče i da ja to geldam. Meni nije jasno to što je on hteo da se vidi sa njom u Dubrovniku. Mutni su oboje. Ja ne verujem da se meni ovo dešava, ako ja njemu ikada dam šansu, jadan on sa mnom - rekla je Stanija.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:06

Stanija Dobrojević uživa sa misterioznim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track