ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRIJAVILA CARA POLICIJI?! Filipu preti i do 10 godina robije
Foto: Dado Đilas, Nenad Kostić, Printscreen

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRIJAVILA CARA POLICIJI?! Filipu preti i do 10 godina robije

Stars -

Kako prenosi list Skandal, Aleksandra Nikolić posetila je advokata prošle nedelje sa željom da navodno traži zabranu prilaska svog bivšeg dečka Filipa Cara. Osim toga ona se navodno raspitivala i oko podnošenja krivične prijave za nasilje koje je navodno preživela sa njegove strane.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

Ukoliko do toga dođe sudski proces bi mogao vrlo brzo da počne i da presuda bude vrlo donesena. Ukoliko se dokaže da je istina on može biti osuđen na do deset godina zatvora u zavisnosti od člana krivičnog zakona Republike Srbije.

Podsećamo po krivičnom zakonu Republike Srbije, samo ta pretnje može da bude kažnjen zatvorom do tri godine. Ukoliko su nastale bilo kakve povrede kazna zatvora je od 5 do 10 godina. A ukoliko su prenje vršene bilo kakvim oružjem ili oruđem kazna ide i do pet godina.

Aleksandra Nikolić
foto: Pritnscreen

Aleksandra će morati na sudu da dokazuje da je bila maltretirana mada je ona u javnosti iznela informacije da jeste.

Takođe Aleks je pričala kako je Filip Car zbog korišćenja narkotika spavao samo šest sati u roku od nekoliko dana što je njoj jako smetalo.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Instagram

Međutim, ostalo je nejasno zašto tada nje prijavila nasilje i zbog čega nije ostavila Filipa. U svakom slučaju psiholozi kažu da žrtve nekada i nemaju snage ni volje da prijave nasilje. Naknadno mogu da prijavljuju nasilnike takođe kada skupe hrabrost, a ukoliko se ispostavi ii da kao što je Filip Car izjavio da su u pitanju lažne optužbe Aleks može krivično da odgovara.

Aleks je objavila i prepiske gde je neko rekao kako je Filip Car imao problem sa prethodnom devojkom koja je ostala trudna da ju je tukao sve dok nije izgubila bebu. Verovatno je zbog toga i sama uplašena za svoj život odlučila da napusti Crikvenicu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Skandal

Bonus video:

00:06

Aleksandra Nikolić pokazala trudnički stomak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja