CECA PEVA NASLOVNU NUMERU U FILMU O DŽEJU! Detalji će vas rasplakati, u sve umešana i VEŠTAČKA INTELIGENCIJA
Foto: Dragana Udovičić, Petar Aleksić

EMOTIVNO

CECA PEVA NASLOVNU NUMERU U FILMU O DŽEJU! Detalji će vas rasplakati, u sve umešana i VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Stars -

Šestog decembra navršiće se tri godine otkako nas je napustila legenda folk muzike i veliki boem Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Džej Ramadanovski
foto: Dragana Udovičić

Kako domaći mediji prenose, film je spreman za svečanu projekciju, a kako izvor blizak reditelju otkriva, naslovnu numeru filma pevaće Džejeva bliska prijateljica Ceca Ražnatović.

Doček Košarka, žurka košarkaša, Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

- Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi a jako mu se dopala. Pesma je ostala u "fioci" sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem - govori izvor i dodaje:

- Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpeva od njegovih kolega i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja - završava priču izvor.

Aleksandar Futa Radulović, Marina Tucaković, Džej Ramadanovski
foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Kako dalje saznajemo, Futa im je priložio čak i demo verziju pesme koju je Džej otpevao. Zahvaljujući obradi zvuka ali i veštačkoj inteligenciji uspeli su da je sklope i Džejeva verzija će se naći u odjavi filma.

Podsetimo, film se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu.

Džej Ramadanovski
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track