TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ SPAKOVALA KOFERE I POBEGLA IZ BEOGRADA: U ovom delu Srbije je pronašla mali raj (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ SPAKOVALA KOFERE I POBEGLA IZ BEOGRADA: U ovom delu Srbije je pronašla mali raj (FOTO)

Stars -

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće.

Aleksandra je više puta najavljivala da će se sklonito od svega i povući iz javnog sveta, kako bi imala mir u drugom stanju, a izgleda da je došao dan kad je to stvarno i uradila.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Pink tv

Naime, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" podelila je putem svog storija na društvenoj mreži Instagram da je otišla u Vrnjačku Banju. Očigledno je Aleks potrebno odmaranje u prirodi i mir, koji nema dok boravi u centru Beograda.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Još uvek nije poznato sa kim je ona pobegla iz prestonice i koliko dana će biti na putu, a sve najviše zanima da li se Car složio sa njenim putovanjem i podržao ovu odluku da se skloni od svega i od svih.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:06

Aleksandra Nikolić pokazala trudnički stomak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track