JK KAKVU NIKADA NISTE VIDELI: Pokazala drugo lice, pala u sevdah dok poznati pevač peva za njenu dušu, a ove reči su je DOTUKLE
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

emotivno

JK KAKVU NIKADA NISTE VIDELI: Pokazala drugo lice, pala u sevdah dok poznati pevač peva za njenu dušu, a ove reči su je DOTUKLE

Stars -

Jelena Karleuša mesecima je u žiži javnosti, kako zbog dva albuma koje je izdala nakon 11 godina, promocije istog ali i zbog snimka iz sudnice sa Cecom Ražnatović.

Jelena Karleuša
foto: Nemanja Nikolić

U javnosti je uvek britkog jezika, čvrstog stava kada su mnoge teme u pitanju, dok je privatno sasvim drugačija. Kako je više puta navela, nije sklona noćnom životu, van kamera izgleda potpuno prirodno i jako je emotivna što vešto krije.

Sada je na njenom Instagram profilu ugledao svetlost dana snimak koji potvrđuje njene reči.

Jelena Karleuša
foto: Stefan Stojanović

Jelena je slušala Saleta iz Tropiko benda koji je pevao za njenu dušu, dok je ona izgledala potpuno drugačije od onoga što smo od nje navikli. Sedela je i pucala od emocija gde je pokazala neku drugu stranu sebe ali se i svojski trudila da se ne opusti do kraja.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Na sledećem videu je pokušala vešto da se sakrije, ali se na trenutke videlo njeno lice koje je dokaz koliko ju je pogodila pesma koju je pevač izvodio.

01:43

JK pala u sevdah

Prva pesma koju je Jelena slušala je od Tropiko benda "Samo idi", a ovo je deo teksta koji je pevačicu emotivno pogodio.

Samo idi, izgovor ne traži ne, tu nema ništa da se spasi samo idi i tako te nikad nisam imao

Samo napred, ne ruši mi ponos sve mi uzmi, ostavi mi prošlost ovu tugu ni za šta na svetu ne bih izdao

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Druga pesma uz koju je JK glasno pevala i koja ju je bacila u sevdah jeste "Zauvek tvoj", a pevačica je snimila sleći deo:

- Nedam nikome ovu bol jer to je život moj, a svedok mi je samo Bog da zauvek sam tvoj.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Jelena Karleuša iz Dubaija poslala bezobraznu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja