"PROBUDILI SU ME STRAVIČNI BOLOVI, MISLILA SAM DA NEĆU PREŽIVETI" Marija Šerifović progovorila o noći iz pakla, završila u bolnici
Foto: Petar Aleksić

"PROBUDILI SU ME STRAVIČNI BOLOVI, MISLILA SAM DA NEĆU PREŽIVETI" Marija Šerifović progovorila o noći iz pakla, završila u bolnici

Stars -

Muzička zvezda Marija Šerifović, koja niže uspehe s novim albumom "Dolazi ljubav" priznala je da je zbog spotova bila na rigoroznoj dijeti.

Marija Šerifović
foto: Miomir Milić

- Ja sam bila na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Bila sam 22 dana na dijeti. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru "Pola sunca", a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke - rekla je Marija u emisiji "Blic dan" i nastavila:

- Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu "Idi dok te volim". Zaspala sam negde oko 23 sata, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u abodmenalnom delu. Povraćala sam i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa - ističe pevačica, koja je ipak morala da ide na snimanje spota.

Marija Šerifović
foto: Miomir Milić

- Doneli su mi infuziju, klometol... Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživeti - zaključila je Šerifovićeva.

Ona je pričala i o majci Verici Šerifović za koju je napomenula da nema više potrebe da bude javna ličnost, jer je otišla u penziju.

- Da vam kazm jednu stvar, Verica i ja smo napravile dil, jer je ona penzionerka. Verica više ne peva, ona više nije Verica Šerifović, ona je moja majka, zapravo obrnuto. Dogovorile smo se i imam jednu strašnu ideju. Svi žarko žele da Verica dođe da snima priloge, a joj na to kažem: "Ti svima kaži ne, pojavljuj se samo u mojim vologima i ja ću za to da te platim" - kroz osmeh je ispričala Marija.

Kurir/Blic

Bonus video:

03:13

KARLEUŠA MI NIJE PRUŽILA PODRŠKU! Marija Šerifović stavila tačku na odnos sa JK, a onda je USLEDILO ŠOKANTNO PITANJE NOVINARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track