"TELO JE NE SLUŠA, BORI SE SAMA SA SOBOM" Žena Marka Bulata i dalje leži u bolnici, pevač otkrio detalje: Čekam je...
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

drama u porodičnom domu

"TELO JE NE SLUŠA, BORI SE SAMA SA SOBOM" Žena Marka Bulata i dalje leži u bolnici, pevač otkrio detalje: Čekam je...

Stars -

Marija Bulat, supruga Marka Bulata, bori se sa teškom bolešću, a pevač je sve vreme uz nju i nada se da će ona biti bolje.

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Dragana Udovičić

- Čekam je da se vrati. Ona je dobro, njeno telo je ne sluša kako treba, bori se sa samom sobom, a mi smo tu da joj pomognemo, kako bi se osećala lakše i bolje, da ne misli da je teret svima - istakao je Bulat, a onda otkrio kakve probleme ona ima.

Marija Bulat
foto: Printscreen

- Kičma nije rešiv problem, pogotovo kada dolazi starost i godine. Samo deset posto ljudi boluje od jednog i drugog u isto vreme. Pre osam godina, kada smo se upoznali, primala je to gvožđe, išla je po dnevim bolnicama. Samim tim joj ceo sistem nije funkcionisao kako treba. Srce joj je lupao, puls 120 u mirovanju. Takođe, od porođaja joj se nisu vratili trbušnjaci. Ima troje dece koje je rodila.

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: ATA Images

Podsetimo, Marija Bulat je zbog problema sa kičmom nedavno završila u invalidskim kolicima, a nedavno je progovorila o svemu.

- Ja se ne opterećujem tim dijagnozama, šta god da mi kažu, ja bih prihvatila kao prehladu. Slušam savete lekara, ali najviše sebe slušam, jer mislim da mnogo toga ide iz glave. Ovo su neke tehničke stvari koje ne mogu biti iz glave. Imam skolizio i kifozu kičme, na desetine diskushernija, imam neke frakture u glavi i tešku anemiju koja narušava kvalitet života. Trudimo se da mi kvalitet života bude bolji, ali da će nešto suštinski biti bolje, neće - rekla je Marija Bulat.

Kurir.rs

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track