EVO ŠTA RADI RASTA U JEKU SKANDALA! Reper ne mari za Anine OPTUŽBE, objavio PREDIVAN TRENUTAK: "Ona je centar mog sveta"
Foto: Printscreen/ Instagram, Nemanja Nikolić

dirljiva fotka

EVO ŠTA RADI RASTA U JEKU SKANDALA! Reper ne mari za Anine OPTUŽBE, objavio PREDIVAN TRENUTAK: "Ona je centar mog sveta"

Stars -

Reper Stefan Đurić Rasta aktivan je na svojim društvenim mrežama i često prikazuje kako izgleda njegov privatni život.

U jeku skandala koji je napravila njegova bivša žena Ana Nikolić, Rasta ne mari mnogo za to, već provodi vreme sa ćerkom Tarom, za koju u svakom intervjuu ističe da je centar njegovog sveta.

Ana Nikolić, Rasta
foto: Damir Dervišagić

Naime, pevačica je iznela teške optužbe na račun oca svoga deteta, a on joj je na to odgovorio slikom kako sa naslednicom šeta centrom Beograda.

Rasta
foto: Printscreen Instagram

Ana je na instagram okačila i fotografiju poruke koju joj je bivši poslao:

- U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na "lečenju" i otkazivala, samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa.

Stefan Đurić Rasta, rasta, Ana Nikolić
foto: Stefan Stojanović MONDO, Damir Dervišagić

On je, kako Ana deli na Instagramu, navodio da je pretila njegovim roditeljima, te da pazi da joj se slučaj "ne okrene u zanemarivanje deteta", uz žestoko psovanje.

Ana je pomenutu poruku potom javno prokomentarisala kao pretnju i istakla da to trpi već šest godina.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track