"DRAGANA JE DALA DOMAĆI ZADATAK NAŠOJ ESTRADI" Dejan Milićević najavio novi Mirkovićkin projekat, plesno-muzički šou na Kurir TV
Foto: Kurir TV

rame uz rame

"DRAGANA JE DALA DOMAĆI ZADATAK NAŠOJ ESTRADI" Dejan Milićević najavio novi Mirkovićkin projekat, plesno-muzički šou na Kurir TV

Stars -

Balkanska muzička zvezda Dragana Mirković pokazala je kroz višedecenijsku karijeru plesni talenat, kroz mnoge spotove, koncerte, ali i svoj film.

Došao je red da sve to ponovo vidimo u jedinstvenom muzičko-plesnom šou-programu koji će publika obožavati. Naša ekipa zabeležila je ekskluzivne kadrove sa početnih snimanja, gde smo imali priliku da vidimo Draganu kako u veseloj atmosferi predano radi sa svojom ekipom.

Dragana je strpljivo menjala stajlinge i poze i sve je teklo kao šal. Ovaj šou-program nije mogao da prođe bez Draganinog dugogodišnjeg saradnika Dejana Milićevića.

- Dragana je definitivno neko ko je u plesnom svetu zadao domaći zadatak odavno. Dragana je neko ko je prvi uveo praktično u šou-biznis i u estradu. To igranje, koreografija, koje, da kažem, sledbenik svih onih velikih koreografskih umetnika koji su u parlamentu radili i na svojim fazama, i na svojim nastupima. Oduvek je negovala, da kažem, taj ples, oduvek se je vodilo računa o koreografiji - iskren je Dejan Milićević.

Dejan Milićević
foto: Kurir TV

Dejanu je veliki izazov bio da prihvati učešće u ovom šou-programu.

- Definitivno veliki izazov. Bilo šta što se radi se Draganom je veliki izazov, čast, zadovoljstvo. Da, kada neko toliko dugo traje kao što traje Dragana, kada neko toliko dugo traje kao što trajem ja, Dragana 40 godina, ja 30 godina. Lepo je kada se spoje takva dva iskustva i takve dve energije. I rezultat mora da bude fantastičan, jer je uloženo mnogo ljubavi i rada, i pre svega puno poštovanja, koje ja imam prema Dragani i prema celom njenom svetolosnom - dodaje Milićević.

02:54

DRAGANA JE DALA DOMAĆI ZADATAK NAŠOJ ESTRADI Dejan Milićević najavio novi Mirkovićkin projekat, plesno-muzički šou na Kurir TV

Saradnici i poznanici Dragani Mirković, često za nju kažu da je ista na sceni i van nje.

- Dragana i privatno i poslovno je jedna fantastična energija, jedno milo biće koje ima tu, da kažem, stvaro ima tu majčinsku energiju, brine se o svima, brine se o celoj ekipi. Od samog dolaska javi se svakome, sa svakim porazgovara. Sve teče, sve je fluidno, nema apsolutno ničega i ako dođemo možda do neke konfrontacije mišljenja, to nije nešto što je oštro, što je nekako sa zadnjom namerom, nego je kreativno - ističe Dejan Milićević.

Koliko je Dragana voljena među saradnicima, pokazuje i njihov gest iznenađenja. Darovali su joj ogroman buket cveća, što je folk-zvezdu veoma dirnula.

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

- Još ćete da me rasplačete, a moram još da snimam - nasmejala se Dragana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:12

OVAKVU DRAGANU MIRKOVIĆ NIKADA NISTE VIDELI! Zvezda narodne muzike voditelj spektakularnog šou programa, ekskluzivno na Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track