ISTINA O ODNOSU ANE I RASTE: Spremna da svedoči protiv bivšeg muža, čuva ključne dokaze, ako progovori reperu sledi ROBIJA?!
Foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić

haos

ISTINA O ODNOSU ANE I RASTE: Spremna da svedoči protiv bivšeg muža, čuva ključne dokaze, ako progovori reperu sledi ROBIJA?!

Stars -

Ana Nikolić pre nekoliko dana objavila je rat svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti, a ako ona progovori o svemu što zna, reper će ponovo završiti iza rešetaka, tvrdi za domaće medije dobro upućeni izvor blizak nekadašnjem paru.

Ana Nikolić
foto: Dragana Udovičić

Sudeći po svemu što je već iznela u javnost i tvrdnjama da je navodno šurovao s ozloglašenim klanom Veljka Belivuka, Ana je toliko povređena da je spremna da svedoči protiv oca svog deteta, dok ključne dokaze navodno krije u stanu.

- Ana i Rasta su već duži period pokušavali veštački da održe dobre odnose zbog ćerke Tare, a nju su najviše nervirale njegovo sve češće izjave u medijima kako je tera na lečenje uz priče da će joj on pomoći i morano i finansijski. U realnosti joj je zaprvo zavrnuo sve slavine i to je za nju bio okidač da razveže jezik i ispriča sve o čemu ćuti godinama, a što bi njega moglo ponovo da vrati u zatvor - priča njihov zajednički prijatelj i dalje otkriva:

Ana Nikolić, Rasta
foto: Damir Dervišagić

- Upravo u stanu koji joj nabija na nos, da joj ga je on obezbedio, Nikolićka krije sve dokaze o njemu. Uvek se suzdržava zbog deteta, ali sada je na ivici da obelodani baš sve što zna, ovo što piše u porukama je ništa naspram toga. Ana je posebno odlepila što ju je uslovljavao novcem preteći da će njihovoj ćerki sam da kupuje šta joj je potrebno i da ona neće više da raspolaže detetovim parama. To je bio direktan povod da Nikolićka krene da iznosi njegov prljav veš, da pominje sve što pominje i navodi da je ona svih proteklih godina pod njegovom psihičkom torturom.

Rasta
foto: Kurir televizija

Podsećanja radi, Rasta i sam u jednoj od poruka koje je Ana javno objavila pominje da od njega više ne očekuje ni dinar.

- Dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa, jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud. U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenština - pisalo je u Rastinoj poruci koju je objavila njegova bivša supruga, nakon koje je Nikolićka otvorila Pandorinu kutiju:

Ana Nikolić
foto: Printscreen

- Da li je ovo psihičko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam šest godina i ćutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od četiri meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnog člana ekipe Veljka Belivuka, koji je mleo ljude u mašini za meso.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track