ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA PRAKTIČNE ŽENE I POKOJNOG SUPRUGA: Nataša i Marko Živić u periodu najveće sreće (FOTO)
Foto: Promo

uspomene

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA PRAKTIČNE ŽENE I POKOJNOG SUPRUGA: Nataša i Marko Živić u periodu najveće sreće (FOTO)

Stars -

Autorka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović dugo je već udata za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim ima dva sina, Olega i Jana.

Do pre dve godine veliki deo domaće populacije nije znao da je ona već bila udata, za glumca Marka Živića. Prvi muž voditeljke napustio je ovaj svet u oktobru 2021, čime je nestao i veliki deo duše voditeljke koja se svojevremeno bavila manekenstvom.

Nataša Pavlović
foto: Printscreen

Uprkos tome što se od glumca razvela godinu dana pre nego što je uplovila u novu vezu i brak voditeljka nije prestala da ga voli, doduše ne više kao emotivnog partnera, ali svakako kao druga, prijatelja i nekoga ko je obeležio nekoliko divnih godina njenog života.

Divne uspomene nanizali su Nataša i Marko, koje sada ostaju samo u njenom sećanju i na pokojoj fotografiji koju povremeno, od njegove smrti, deli sa pratiocima.

Marko Živić
foto: Kurir

Upravo to učinila je na drugu godišnjicu, čime je još jednom rastužila "instagramere".

Na slici prvi muž Nataše Pavlović i ona poziraju sa prijateljem koji je, po svemu sudeći, takođe napustio ovaj svet.

Marko Živić
foto: Printskrin/Instagram

"Znam da se smejete i dalje. Marko i Šime", napisala je voditeljka, čija je tuga za bivšim prijateljem i dalje velika.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

03:56

MARKO ŽIVIĆ IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Kolege ne mogu da zaustave suze dok se opraštaju od glumca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track