ANA NIKOLIĆ SAMA OBJAVILA SVOJE GRUDI! Kameru SPUSTILA i napravila HAOS na mrežama, fanovi je odmah zatrpali porukama, SKANDAL
Foto: Printskrin/Instagram, Damir Dervišagić

šokirala je mnoge

ANA NIKOLIĆ SAMA OBJAVILA SVOJE GRUDI! Kameru SPUSTILA i napravila HAOS na mrežama, fanovi je odmah zatrpali porukama, SKANDAL

Stars -

Pevačica Ana Nikolić (45) šokirala je danas mnoge kad je na Instagramu iz čista mira pokazala svoje grudi.

Ona se, naime, snimala u automobilu, a kameru je sve vreme spuštala, ne bi li joj u kadar upali fizički atributi.

Ana Nikolić
foto: Printscreen Instagram

Ana je pozirala za društvene mreže i pevala, a, po svemu sudeći, nije marila što je pokazala previše, a ispod objave samo su se nizali komentari.

Ana Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Ana je, inače, ovih dana u epicentru interesovanja javnosti zbog burnog odnosa sa nekadašnjim mužem, kolegom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

- U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na "lečenju" i otkazivala, samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa - pisalo je u poruci koju je Ana nedavno podelila, a koju je, kako ona tvrdi, napisao njen nekadašnji suprug.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

On je, kako je Ana tad delila na Instagramu, navodio da je pretila njegovim roditeljima, te da pazi da joj se slučaj "ne okrene u zanemarivanje deteta", uz žestoko psovanje.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja