OMILJENI KUVAR RAŠA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Zanemeo od šoka zbog iznenađenja koje je pripremljeno za njegov rođendan
Foto: Kurir televizija

OMILJENI KUVAR RAŠA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Zanemeo od šoka zbog iznenađenja koje je pripremljeno za njegov rođendan

Stars -

Nova epizoda kulinarskog šou-programa "Majke i snajke", osim sjajnih specijaliteta, danas obećava i sjajnu zabavu i odličnu atmosferu jer omiljeni kuvar Raša proslavlja svoj rođendan.

00:49

Osim sjajnih specijaliteta, danas obećava i sjajnu zabavu i odličnu atmosferu jer omiljeni kuvar Raša proslavlja svoj rođendan

U današnjoj epizodi kulinarske veštine isprobaće porodica Janković iz Beograda. Majka Mira je učiteljica po profesiji, ali već neko vreme uživa u penziji. Voli da putuje, sluša muziku i čita knjige. Često je u kuhinji i uživa u isprobavanju jela drugih naroda. Najviše voli da jede riblje specijalitete i jagnjeće pečenje. Snajka Milica se bavi ugostiteljstvom. Hobi joj je skupljanje pečuraka i iz tog razloga dosta vremena provodi u prirodi. Voli da kuva, a najdraže jelo su joj sarmice sa zeljem. Sin Nenad je ljubitelj planinarenja i ronjenja. Obožava da jede lignje na žaru sa dinstanim povrćem i tortu sa malinama.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Nema sumnje da vas očekuje još jedna odlična epizoda koja će vas zabaviti ovog popodneva. A kakve je čestitke dobio Raša, kakvo mu je iznenađenje pripremila Seka Aleksić i kako je prošla proslava rođendana - saznajte danas od 18 časova samo na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track