KOKOŠINJAC, STEPENIŠTE, ŠTALA... Na ovim ČUDNIM mestima su u rijalitiju imali odnose, ovo su BIZARNE vrele akcije (VIDEO +18)
Foto: Shutterstock

hit

KOKOŠINJAC, STEPENIŠTE, ŠTALA... Na ovim ČUDNIM mestima su u rijalitiju imali odnose, ovo su BIZARNE vrele akcije (VIDEO +18)

Stars -

Rijaliti programi nas već decenijama zabavljaju, a budući da su učesnici u zatvoreni i upućeni jedni na druge, se*s je ponekad jedina zabava, pored svađa.

Mnogi ne žele da vode ljubav pred kamerama, pa traže sakrivena mesta, ali retko nađu mesto koje ne pokrivaju kamere.

Miki Đuričić, Nadežda Biljić
foto: Printscreen

Nadežda i Miki Đuričić

Nadežda Biljić koja je izdržala skoro sedam meseci bez seksa pgazila je svoje principe i imala je seks u kokošinjcu. Akcija pčelara iz Kupinova i pevačice završila je na porno-sajtu, a samo dan kasnije ponovo su na istom mestu vodili ljubav...

Ružica Veljković, Filip đukić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ružica Veljković i Filip Đukić

U rijalitiju “Parovi” bivša članica grupe “Models” Ružica Veljković i njen tadašnji dečko Filip Đukić u sobi su pred drugim takmičarima vodili ljubav bez pokrivača, čak su i navijali.

Tetovaža, Nikola Nemešević, Marijana Čvrljak

Nemeš i Marijana

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak, iz "Velikog brata" šokirali su gledaoce svojim aktivnostima ispod pokrivača, u tuš-kabini... zapravo svuda u kući Velikog brata. Marijana je u to vreme bila udata, ali posle seksa sa Nemešom postala je popularna, brak joj je uništen ali pobedila u prvom izdanju ovog rijalitija. Par je i posle takmičenja ostao zajedno, čak su se i venčali, ali su ipak razveli. Nisu imali dece.

Marko DNK, Divna DNK
foto: Svet

Marko i Divna DNK

U “Zadruzi”, samo nekoliko meseci pre Mikija i Nadežde, Srbija i region zgroženo su komentarisali intimni odnos Marka i Divne DNK. Marko Kocić i Divna Milanović ne mareći za kamere vodili su ljubav u hotelskoj sobi “Zadruge”, a eksplicitne prizore gledali su svi koji prate rijaliti. Njih dvoje nisu ni krili da su više puta tokom ovog programa vodili ljubav, a jednom su ih u tome zatekli Miki i njegov cimer Marko Janjušević. Inače, Marko i Divna izgleda ne brinu ni za to što javno otkrivaju detalje iz svog bračnog života pa su tako priznali da su međusobno varali jedno drugo tokom braka.

Čupo Kalač, Jelena Golubović
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Jelena Golubović i Čupa

Jelena Golubović pre pet godina bez ustezanja je u štali zadovoljavala Čupu i publici priuštila da je vidi u najgorem mogućem izdanju.

1 / 4 Foto: screenshot

Luna i Sloba

Par imali su seks u Zadruzi, u sobi gde ostali spavaju, na stepenicama, pod tušem, napolju... Oboma nimalo ne smeta što je u istoj emisiji s njima Slobina zakonita žena.

Luna Đogani, Sloba Radanović
foto: Printscreen

Danijel i Jovana

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić imali su žestok seks na farmu u štali i tada su slomili krevet.

Ada Ciganlija, Jovana Nikolić, Zaljubljeni, Danijel Alibabić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Maja Marinković i Filip Car

Njihove vrele akcije bile su uglavnom ispod tuša ili u krevetu. Strastima su se prepuštali kad god im je to palo napamet, a jedan od odnosa desio se tik pored Dalile Dragojević sa kojom je Filip raskinuo dan ranije.

Maja i Car su imali divljačku akciju na metar od Dalile koja se samo pravila da spava jer od blama nije znala šta će, što je nešto kasnije sama priznala.

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja