"TA SITUACIJA MI JE OSTALA U SEĆANJU I MNOGO MI JE KRIVO" Pevačica iz Zvezde Granda doživela neprijatnost od Ane Bekute! DETALJI
Foto: Petar Aleksić, Stefan Jokić

ČUDNA SITUACIJA

"TA SITUACIJA MI JE OSTALA U SEĆANJU I MNOGO MI JE KRIVO" Pevačica iz Zvezde Granda doživela neprijatnost od Ane Bekute! DETALJI

Stars -

Jelena Gerbec doživela je neprijatnu situaciju sa Bekutom na Breninoj slavi o čemu je pričala u emisiji „Grand Magazin“.

Od kako se pojavila na Grandovoj sceni i stekla slavu u „Zvezdama Granda“ Jelena je postala jedno od omiljenih lica među kolegama što joj danas veoma laska.

Jelena Gerbec
foto: Printscreen/Youtube/Grandonline

-Nisam takav tip i to nikada nisam radila. Bukvalno sam takva kakva sam i što kažu žena iz naroda. Ne mogu da kažem devojka iz komšiluka jer više nisam devojka! (smeh) Ne znam ja da se foliram iako mi nekada dođe- rekla je Gerbec.

Iako nikada nije imala neprijatna iskustva sa kolegama, jednu situaciju sa Anom Bekutom, pevačica ne može da zaboravi.

Ana Bekuta
foto: Privatna Arhiva

-Nisam stvarno imala neprijatna iskustva. Ali skoro mi se desilo, kod Brene smo bili na slavi i Ana Bekuta je bila tu, a ja sam pored nje prošla onako, nekako stidljivo. Bila sam u fazonu baš će ona mene da prepozna i ona meni kaže „Gerbec, nećeš da se javiš?“ i onda mi je bilo baš onako neprijatno. Bila je takva situacija, nisam želela ženu da prekidam tokom razgovora- objasnila je Jelena, a potom dodala:

-Ta situacija mi je baš ostala u sećanju i baš mi je nekako bilo krivo!

Uprkos razvodu Jelena se sjajno snašla i privatan i poslovni život je sjajno uklopila.

-Gledam svoja posla i od ponedeljka do petka sam mama, a vikendom žena koja radi. To je sve ono što sam zamišljala. Ostvarila sam sve što sam želela. Baš sam rekla mami da živim svoj san- poručila je za osmehom.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

00:49

Ana Bekuta i Aleksandra Mladenović ukrstile glasove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track