BIVŠI ALEKSANDRE MLADENOVIĆ ŠOKIRA NACIJU I POSLE IZLASKA IZ PRITVORA! Objavio je svu njihovu intimu, snimak nastao u AUTU
Foto: Instagram/stefan_cecarr, Zorana Jevtić

šok

BIVŠI ALEKSANDRE MLADENOVIĆ ŠOKIRA NACIJU I POSLE IZLASKA IZ PRITVORA! Objavio je svu njihovu intimu, snimak nastao u AUTU

Stars -

Aleksandra Mladenović prošla je kroz pravi pakao nakon što joj je bivši momak pretio ubistvom i samoubistvom jer ga je ostavila.

Pevačica ga je prijavila policiji, nakon čega je on dobio i zabranu prilaska, koju je odmah prekršio, jer se našao ispred njenog stana nakon upozorenja, zbog čega ga je policija privela.

Aleksandra Mladenović, Stefan Čečer
foto: Damir Dervišagić, Instagram/stefan_cecarr

Iako su mnogi očekivali da će se povući, on je nakon izlaska iz pritvora odmah svima dao do znanja da ne odustaje od Aleksandre.

Stefan je objavio snimak u kojem vozi kola, dok je na radiju išla pesma "Minut ljubavi", a uz sve to Aleksandra je stavila glavu na njegovo rame, posle čega je usledio poljubac.

Inače, Stefan se nakon cele drame oglasio, te otkrio da je planirao dete sa Mladenovićevom.

- Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugom. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam - kazao je Stefan za medije, pa dodao:

1 / 2 Foto: Printscreen

- Ona me je prijavila u besu, sve najgore je rekla o meni. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren. Žao mi je što se ovo dešava jer smo radili na bebi.

Kurir / Informer

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja