"SVAKO OD VAS JE SREO BAR JEDNOG MAGARCA KOJI LAŽE O VAMA" Oglasila se majka Ele Dvornik u jeku skandala sa bivšim zetom (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

BRUTALNO

"SVAKO OD VAS JE SREO BAR JEDNOG MAGARCA KOJI LAŽE O VAMA" Oglasila se majka Ele Dvornik u jeku skandala sa bivšim zetom (FOTO)

Stars -

Ela Dvornik nedavno je doživela krah ljubavi, a sada se bori na sudu s bivšim mužem Čarlsom Pirsom oko kuće u Istri, koju je kupila pre dve godine.

Ela Dvornik
foto: Printscreen/Instagram

Elina porodica joj sve vreme pruža podršku a nedavno su za medije progovorili o svom bivšem zetu koji je kako navode, sve vreme trošio njen novac. Bivši supružnici se još uvek nisu oglašavali ovim povodom, ali njena majka jeste za medije u regionu.

Danijela Dvronik
foto: Printskrin/Instagram

Danijela Dvornik sada se se oglasila i na svom Instagram nalogu i poslala snažnu poruku za koju se nagađa kome je namenjena.

- Svako od vas je sreo bar jednog magarca koji o vama izmišlja laži, nekoliko svinja koje te laži prepričavaju i mnogo ovaca koje u te laži veruje.

Danijela Dvornik
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Ela je vest o razvodu objavila nedavno. Nešto kasnije je objavljeno da ju je bivši suprug tužio ubog udela u kući u koju su se zajedno uselili 2021. godine iako je Ela jedini vlasnik ove kuće.

- Trebaju tri macana da ga oteraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenog novca, auto koji je izabrao ona mu plaća lizing. Nije ni centa zaradio, živeo je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća - napisala je u odgovoru na jedan komentar.

Kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track