CELA DRŽAVA JE PETKOM GLEDALA TIHOMIRA TEPIĆA, A ON JE SAMO NESTAO! Osvajao je ženska srca, a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/YT

evo i kojim poslom se bavi

CELA DRŽAVA JE PETKOM GLEDALA TIHOMIRA TEPIĆA, A ON JE SAMO NESTAO! Osvajao je ženska srca, a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Stars -

Uz Draganu Katić i Tamaru Raonić Popović, Tihomir Tepić vodio je većinu emisija "Grand" produkcije.

Tihomira svi pamte kao voditelja "Grand showa" i "Grand Parade". Ovu emisiju je vodio zajedno sa koleginicom Draganom Katić, a danas se takođe bavi istim poslom, ali na drugoj televiziji.

Tihomir Tepić
foto: Printscreen/YT

Tepić se, naime, i dalje bavi voditeljskim poslom i to na "Grand" televiziji. Međutim, retko ga možete videti u tabloidima, a za to ima i objašnjenje.

- Vesti u tablodima ili paparaco fotke, nameštene ili ne, neće mi platiti račune. To sam odavno shvatio, pa ne dajem povoda i ne želim da se eksponiram na taj način. Moj posao je da budem spona između pevača i gledalaca, a ne glavna tema u tračevima - rekao je ranije on za "Novosti".

- Slobodno vreme koristim da pobegnem od grada i vreve, da se udaljim od svih tehnologija i inovacija sadašnjice. Nekad mi je i mirni Novi Sad previše užurban, pa volim da odem na salaše, etno-sela, da se baš izolujem. Ponekad pomislim da sam pravi penzioner. Ali shvatio sam da samo tako mogu da ostanem svoj i da se sačuvam od stresa koji nosi današnjica - izjavio je ranije on.

Inače, Tihomir je u međuvremenu završio Fakultet za oblikovanje i dizajn tekstila.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:59

U PREGOVORIMA SMO ZA ARENU! Slavica Ćukteraš o jubilarnom koncertu prve postave Zvezde Granda: EVO DA LI ĆE DOĆI DO REALIZACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja