"BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI" Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA
Foto: Kurir TV

Veliki uspesi

"BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI" Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA

Stars -

Dragana Mirković na samom početku treće epizode senzacionalnog šou-programa "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje na Kurir televiziji vikednom u 20 sati, prisetila se svog odrastanja i detinjstva, te je priznala da je bila protiv toga da postane pevačica. - Nikada nisam sanjala da ću postati pevačica. Od moje pete godine i osnovne škole i od kulturno-umetničkog društva gde sam bila član, svi su bili za to: "E, sad Dragana peva". Bila sam uplašena ispred ljudi od mene u publici, bila sam dete. Iz tog razloga, apsolutno sam bila protiv toga da jednog dana ja pevam. Imala sam sasvim druge snove: da putujem po svetu, da naučim engleski jezik i da završim fakultet. Bila sam najbolji učenik u školi, vukovac čak... Mnogo više od mojih snova je i ostvareno i prosto ne mogu da verujem da se danas sve tako divno poklopilo - otkrila je Dragana.

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Pevačica je istakla da nikad ne bi poverovala, da joj je neko nekad rekao da je moguće ostvariti sve ono što je ona uspela u svojoj karijeri.

03:13

BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA

- Da mi je neko rekao da ću postati ovo što jesam i da će me mnogi smatrati posebnom osobom na estradi, pa čak i oni koji ne vole narodnu muziku, kao što su rokeri, i da će me jako poštovati i ceniti i da ću napraviti toliko hitova i koncerata i ostaviti iza sebe toliko divnih stvari, verujte mi, mislila bih da priča o nekoj drugoj osobi. Poticati iz jednog malog mesta i biti jedna mala devojčica s malim snovima, i ostvariti sve ovo... Biti ovoliko voljen i poštovan, prosto je nemoguće. Na primer, posebno je bilo kada sam od strane Austrije bila pozvana da budem ambasador Evropskog prvenstva u odbojci u Beču i gde sam pevala i podržala našu ekipu, koja je naravno, na kraju i pobedila. Da neko kao ja, ko je prvenstveno skroman, da pomisli da uopšte može da se dogodi nešto ovako... - kazala je Dragana.

"Rame uz rame sa Draganom" subotom i nedeljom od 20 časova

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

03:16

NAJEŽILA SAM SE! Dragana Mirković VAN SEBE nakon spektakularne koreografije plesača: ZASUZILE SU MI OČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track