TANJA SAVIĆ HITNO MORALA U BOLNICU: Obratila se javno fanovima, evo šta se dešava sa pevačicom
Foto: Printscreen/Grandonline

TANJA SAVIĆ HITNO MORALA U BOLNICU: Obratila se javno fanovima, evo šta se dešava sa pevačicom

Stars -

Pevačica Tanja Savić na Instagram profilu objavila je video u kom objašnjava svojim pratiocima i publici da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže nastup u Sloveniji, koji je imala zakazano.

Tanja Savić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Dragi moji imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastupu Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva, ne smem da pevam, imam temperaturu, za sat vremena idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći - rekla je Tanja, pa najavila ponovni susret sa svojom publikom prvom prilikom nakon što ozdravi.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Ona se toliko zaljubila da je posao stavila u drugi plan. Baš kao što je bio slučaj i kad je započela vezu sa još zvaničnim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Njeni saradnici strahuju da bi njena karijera mogla po drugi put da doživi sunovrat, te su je upozorili da se pod hitno promeni jer su svi primetili da pravi istu grešku kao s Dušanom, koji je u jednom trenutku sve preuzeo u svoje ruke, ali je ona nestala sa scene.

01:00

Tanja Savić morala da otkaže nastup zbog bolesti

kurir.rs

Bonus video:

03:25

TANJA SAVIĆ MU JE BILA SIMPATIJA, a na pitanje o kućnom ljubimcu dao URNEBESAN odgovor! Pevač Deni Boneštaj odgovara na 36 pitanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track