"TAČNO NA OVAJ DAN PRE 25 GODINA..." Saša Popović progovorio o osnivanju i početku Granda: Nisam baš bio siguran...
Foto: Kurir televizija

evocirao uspomene

"TAČNO NA OVAJ DAN PRE 25 GODINA..." Saša Popović progovorio o osnivanju i početku Granda: Nisam baš bio siguran...

Stars -

Danas se navršava 25 godina od kada je osnovana jedna od najmoćnijih produkcijskih i izdavačkih kuća u regionu – Grand produkcija.

Saša Popović koji je u Grandu sve ovo vreme još od te davne 1998. godine priznao je da je atmosfera svečarska i to sa razlogom i otkrio kakva je imao očekivanja u vreme nastanka produkcije.

Saša Popović
foto: Printscreen

- Evo danas je 30. oktobar 2023. godine. Tačno na ovaj dan pre 25 godina osnovali smo Grand produkciju i danas slavimo 25 godina postojanja Granda – rekao je Popović, koji je sa Lepom Brenom pre četvrt veka osnovao kuću koja će postati sinonim za kvalitet muzičke produkcije i šoubiznisa uopšte.

Saša Popović
foto: Printscreen

Saša Popović o osnivanju Granda

Popović, koji je danas kreativni direktor u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ priznao je da ni sam nije očekivao da će produkcija koju je osnovao krajem prošlog veka napraviti toliki uspeh.

- Pravo da kažem, kad sam osnivao Grand nisam baš bio siguran da će 25 godina biti toliko uspešan i da će i dalje biti najgledaniji šou program i najgledaniji muzički program, ali evo, dočekali smo i to tako da sam zaista srećan i zadovoljan i nadam se da ćemo ovako i nastaviti i da ćemo dočekati i 30 godina postojanja Granda, a posle kako bude – rekao je Popović.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:01

POZVAO SAM GA JER JE PRIČAO NAJGORE O MENI Saša Popović o Đorđu Davidu: Malo ko zna za ovaj detalj u njegovom životu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track