"MOŽEŠ DA MI STANEŠ NA PUT, ALI NA SREĆU NE MOŽEŠ!" Smederevac za Kurir: Ceca je znala kako ovo da odradi
Foto: Ana Paunković, Kurir Televizija

KURIR TV

"MOŽEŠ DA MI STANEŠ NA PUT, ALI NA SREĆU NE MOŽEŠ!" Smederevac za Kurir: Ceca je znala kako ovo da odradi

Stars -

Dragan Pantić Smederevac gostovao je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde se tokom njegovog prisećanja o počecima, dotakao i saradnje sa tada još maloletnom pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Sarađivao sam sa Cecom sve dok nije izrasla u mega zvezdu. Dan danas smo dobri kada se vidimo. Veličine uvek poštuju jedan drugog. Čoveku može da zavidi onaj koji je ispod njega zato što on nije na njegovom mestu - rekao je Smederevac i dodao:

03:46

MALOLETNOJ CECI SAM SREĐIVAO NASTUPE, OTAC JE UVEK BIO SA NJOM! Pevač tvrdi: Znao sam da će Cvetak zanovetak biti HIT

- Uvek sam znao da ocenim pesmu, u većini slučajeva, koja će da bude hit i koja će da ostane. U većini slučajeva. Cecin "Cvetak zanovetak" je bio jedan od njih, pevalo se na svakom mestu. Imali smo neke nastupa gde sam ja posredovao da ona nastupa. Tako je ona išla da odradi svoju tezgu. Sa njoj je išao njen otac Slobodan. Tada je bila maloletna pa je vodio računa o njoj. Mada ona je bila dobar drug i znala je svoj posao. Ali znaš kako, kada čovek ima nešto što mu je Bog dao, to niko ne može da mu uzme. Znaš kako kažu "možeš da mi staneš na put, ali na sreću ne možeš". Njeno je vreme došlo i ona je to iskoristila i postala velika zvezda.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:41

OBRIJALA SAM OBRVE, HTELA SAM DA BUDEM KAO CECA! Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI SLOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track