OVO JE PRAVI UNUK CUNETA GOJKOVIĆA: Sergej je osvojio novac u kvizu "Potera", a majka mu je ova poznata glumica (FOTO)
Foto: Printscreen

istina

OVO JE PRAVI UNUK CUNETA GOJKOVIĆA: Sergej je osvojio novac u kvizu "Potera", a majka mu je ova poznata glumica (FOTO)

Stars -

Pevač Đorđe Đinović tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", predstavio se javnosti kao unuk legendarnog pevača Cuneta Gojkovića, međutim na kraju se ispostavilo da je njegova priča laž.

Đorđe Đinović
foto: Printscreen

Sa druge strane javnost zna i pravog unuka legende narodne muzike. U pitanju je Sergej Šepetkovski koji je okušao svoju sreću u popularnom kvizu "Potera".

Naime, dvadesetjednogodišnji student montaže Sergej Šepetkovski u kvizu "Potera" sa svojim timom tada je osvojio 1.185.000 dinara, a onda se saznalo da je on unuk pevača Predraga Cuneta Gojkovića.

Sergej Šepetkovski
foto: Printscreen

Majka mladića je takođe poznata javnosti, a u pitanju je glumicaKatarina Gojković, dok je njegov otac ugledni hirurg Aleksandar Šepetkovski.

Udala sam se, pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali, to prođe ‒ ispričala je Katarina svojevremeno, prenosi "Hello".

Katarina Gojković
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:37

ZVEZDE GRANDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track