PREDSTAVA KOJA JE POKORILA PLANETU: Maca napravio nezapamćeni uspeh i oborio sopstvene rekorde, ovo se nikada nije dogodilo
Foto: Promo

KAKVA TI JE ŽENA TAKAV TI JE ŽIVOT

PREDSTAVA KOJA JE POKORILA PLANETU: Maca napravio nezapamćeni uspeh i oborio sopstvene rekorde, ovo se nikada nije dogodilo

Stars -

Sarajevski glumac i šoumen, Dragan Marinković Maca, godinama je važio za jedno od omiljenih TV lica, a već godinama unazad puni pozorišne sale širom Srbije i regiona svojom predstavom koja je zabeležila vrtoglavi uspeh.

Dragan Marinković Maca
foto: Promo

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" još na samom početku osvojila je sve simpatije, te je svaki termin bio popunjen do poslednjeg mesta, a ove godine glumac je prevazišao samog sebe i oborio sve rekorde. Dogodilo se ono što nikada nije, a to je da delo jednog umetnika obiđe pola planete.

Dragan Marinković Maca
foto: Promo

Poznato je da se karte u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodaju “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.

Ove sezone, Srbija i Balkan su bili mali jer je Maca je oborio sopstvene rekorde gledanosti i obišao gotovo ceo svet sa svojim ostvarenjem, te je putovao u Abu Dabi, Dubai, Nemačku, Švajcarsku i mnoge druge zemlje.

Dragan Marinković Maca
foto: Promo

Brojna publika uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Priča o čoveku koji je izbačen iz kuće od strane svoje žene i koji odmah nakon razvoda ide u kafanu oduševila je planetu, a za svaku predstavu traži se karta više.

Igranje je često prekidano aplauzima, a ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Dragan Marinković Maca
foto: Damir Dervišagić

Marinković ističe da predstava oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo.

- „Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? - odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Beogradska publika ostala je nezadovoljna prethodne noći kada su karte bile rasprodate samo nekoliko dana nakon što su puštene u prodaju, te nisu svi imali sreće da uživaju u ovoj kultnoj predstavi. Ali sledeća prilika koja se ne propušta je već 14. januara 2024. godine u Akademiji 28.

Termini i mesta na kojima možete pogledati predstavu u narednom periodu su:

- 27.11.2023. Sl. Brod, KKB I.B. Mažuranić, 20:00

- 28.11. Osijek, Kino Urania, 19:00

- 29.11. Valpovo, Cenet Kulture M.P. Katančić, 20.00

- 30.11 Bjelovar, Dom Kulture, 20:00

- 01.12. Nova Gradiška, Dom kulture, 20:00

- 08.12.2023. Ljubljana, Ljudski dom Šentvid, 20:00h

- 25.12.2023. Sarajevo, Hotel Hills, 20:00h

- 14.01.2024. Beograd, Akademija 28, 20:00h

Dragan Marinković Maca
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Jovana Matić Đokić

Bonus video:

02:39

NISI TI KRAVA MUZARA, IDI RADI! Maca otkrio detalje iz braka i šokirao izjavom (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track