OVO SU BRAT I SESTRA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA PO MAJCI: On je igrao za Real Madrid, a ona je izrasla u pravu lepoticu (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

OVO SU BRAT I SESTRA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA PO MAJCI: On je igrao za Real Madrid, a ona je izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Stars -

Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića, oženjen je pevačicom Aleksandrom Prijović, zbog čega je njegov privatan život izložen javnosti.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
foto: Nemanja Nikolić

Boba Živojinović je Filipa dobio iz ljubavi sa Zoricom Nakić, koja se kasnije udala za bivšeg hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim ima dvoje dece Ivu i Maria.

Zorica Nakić, Mario Nakić
foto: Fejsbuk

I dok su svi oduševljeni Ivinom lepotom, Mario je poznati košarkaš, a u jednom trenutku je igrao za Real Madrid.

- Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim - rekao je ovaj mladi sportista u jednom intervjuu.

Inače, Filip je pre izvesnog vremena na svom Instagram profilu objavio fotku sa bratom i sestrom, na kojoj su njih troje zagrljeni, a osmeh su raširili od uva do uva, i upravo on govori o tome koliko su bliski.

Filip je posebno vezan sa svoju sestru Ivu. Njih dvoje su izuzetno bliski, te koriste svaku priliku da provode vreme zajedno. Takođe, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat, a poslednji put smo imali prilike da je vidimo na Filipovom Instagramu i možemo slobodno reći da je prava lepotica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:13

MALI ŽIVOJINOVIĆ GLAVNI KAPETAN NA LAĐU! Prija sa Aleksandrom vozi JAHTU, svi gledali šta je Filip uradio od sebe (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track