BRENI U LAŽNOJ REKLAMI PRIPISALI DA JE TEŠKO BOLESNA OD DIJABETESA! Uvučena u novu SAJBER prevaru: Evo čega su se DOSETILI (FOTO)
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

HAOS

BRENI U LAŽNOJ REKLAMI PRIPISALI DA JE TEŠKO BOLESNA OD DIJABETESA! Uvučena u novu SAJBER prevaru: Evo čega su se DOSETILI (FOTO)

Stars -

Lepa Brena ponovo se našla na meti internet prevaranata koji su njen lik iskoristili za prodaju leka za dijabetes s kojim ona apsolutno ništa nema.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Brena svojim fanovima naglašava kako izvesne proizvode ne reklamira, uprkos tome što je uz njih plasirana njena fotografija.

Lepa Brena
foto: Printskrin/Instagram

Tako se sada pored njene fotografije, na ovoj novoj reklami koja je preplavila društvene mreže, nalazi i pevačicin izmišljeni intervju.

- Svako ko pročita ovaj članak rešiće se dijabetesa u kratkom roku! Šećerna bolest više nije problem! Lepa Brena napokon izlečila šećer, pa je odlučila da podeli prirodnu metodu, javno i besplatno. Pročitaj - piše na početku oglasa, a onda se nastavlja:

Lepa Brena
foto: Printskrin/Instagram

- Želim da vam ispričam kako sam se sama izborila sa ovom bolešću. Odlučila sam da sve kažem iskreno, jer je tema veoma delikatna. Pre otprilike godinu dana, počeli su se pojavljivati prvi znaci bolesti. Pre nekoliko meseci bila sam kod doktora. Potvrdio je da imam dijabetes tip dva. Rekao mi je da hitno treba da ga lečim - piše, između ostalog, u lažnom intervjuu, a zatim navodna Brena objašnjava kako se izborila s dijabetesom i to uz pomoć jedne doktorke i određenog leka, te poziva sve da što pre kupe ovaj lek, kako bi i njima "pomogao" kao i njoj.

Lepa Brena
foto: Kurir/A.J.Panić

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom povodom ovog skandala, ali nam se ona nije javljala na pozive.

Podsetimo, ovo nije prvi put da neko na ovaj način pokušava da zloupotrebi Brenin lik i delo. Ona je svojevremeno izdala saopštenje povodom prijave koju je podnela protiv firme koja je zloupotrebila njen lik kako bi reklamirala preparat za lečenje, a koji ona nikada nije koristila.

Senida, koncert, Lepa Brena
foto: Damir Dervišagić

- Poštovani pratioci, želim da vas obavestim da se u javnosti reklamira preparat koji bez moje dozvole koristi moj lik, prikazuju intervju koji im nikada nisam dala i reklamiraju proizvod koji nikada nisam koristila. Zato vas upozoravam i obaveštavam da se ja sa istim preparatom nikada nisam lečila. Zbog lažnog reklamiranja ovog preparata ću podneti sve moguće pravne sankcije. Voli vas vaša Brena - napisala je tada pevačica na svom profilu na Instagramu, ali se očigledno istorija ponavlja.

Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:11

Lepa Brena se pojavila na koncertu Aleksandre Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track