MATORU OSUDILI ZBOG ZAPUŠTENE PORODIČNE KUĆE U ŽELEZNIKU: I Anitina kuća u Kruševcu sva ORONULA, fasada POCRNELA, a evo ko tu živi
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

MATORU OSUDILI ZBOG ZAPUŠTENE PORODIČNE KUĆE U ŽELEZNIKU: I Anitina kuća u Kruševcu sva ORONULA, fasada POCRNELA, a evo ko tu živi

Stars -

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nalaze se na korak od razvoda posle saznanja da je Anita "varala" Matoru i to sa Mateom Car. Par Tomić, koji se pre šest meseci venčao na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Posle priča da Matora pored ogromne svote novca koji je zaradila tokom rijaliti karijere i da nije pomogla roditeljima da renoviraju kuću.

Anitina porodica, za razliku od Matorinih roditelji, nešto je zatvorenija za medije, i ne javlja se ba pozivke medija kraj. Njena porodica živi u Kruševcu, a Stanojlovića je odrasla sa majkom i braćom u trošnoj kući.

Trošna, skromna kuća čija je fasada godinama pocrnela i tu danas žive njena baka i deka.

Podsetimo, Tomićka je jednom prilikom ispričala da je od rijalitije uzela pola miliona uzela od rijalitija.

Jovana Tomić Matora
foto: Paparaco lov printscreen

- Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske - izjavila je Matora, koja je kako je ispričala gomilu novca potrošila na izlaske, međutim kuću u naselju Železnik, na periferiji Beograda, nije sredila.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:59

ZNAM TE, LAŽEŠ ČIM ZINEŠ! Sandra Rešić otkrila šta joj je Matora rekla pre svadbe, ANITA SE NAČISTO POGUBILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track