"MAJU SAM SPREMALA ZA POBEDU A NE DA NEKOGA GAZI" Stanija žestoko udarila na Janjuša: Vređanje Rošavog je negledljivo...
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

ne da na drugaricu

"MAJU SAM SPREMALA ZA POBEDU A NE DA NEKOGA GAZI" Stanija žestoko udarila na Janjuša: Vređanje Rošavog je negledljivo...

Stars -

Nakon turbulentnih svađa Maje i Janjuša gde se provlačio i odnos sa Stanijom,Stanija Dobrojević i Maja Marinković godinama su drugarice iz rijalitija koje podržavaju jedna drugu. U prethodnoj sezoni je došlo do varnica zbog Majine afere sa njenim bivšim dečkom Markom Markovićem sa kojim je bila u dugogodišnjoj vezi, ali su očigledno zakopale ratne sekire.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Opšte je poznato da je Marinkovićeva zauzela stranu svoje prijateljice kada se dogodio skandal sa Asminom Durdžićem, te su se ubrzo privatno našle i porazgovarale pred njen ulazak u Elitu.

Kako je Maja i javno rekla Stanija joj je dala savete kako da dođe do pobede, ali i da će uvek biti na njenoj strani kada je u pitanju afera sa bivšim partnerom.

Stanija Dobrojević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon turbulentnih svađa Maje i Janjuša gde se provlačio i odnos sa Stanijom, oglasila se starleta i otkrila istinu o dogovorima i planovima sa Marinkovićevom.

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

- Što se tiče Elite, Maja je fantastična! Pošto vidim da ste kolektivno u zbunu, objasniću vam neke stvari. Ja sam Maju spremala za pobedu, a ne da nekoga gazi ili dira. Plus par kečeva u rukavu ako zafali. Podrška za nju jer ovo vređanje od Rošavog je negledljivo a i njegova žrtva će uskoro Alibabu od blata da pravi... Kokice i uživajte. Presek mog uticaja pokazaće se u julu kada bude proglašenje pobednika - napisala je Stanija.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Stanija Dobrojević uživa sa misterioznim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track