NEKADA KUĆA BEZ FASADE, SADA VILA OPASANA ZIDINAMA! Evo gde žive Veljko i Bogdana, grad zamenili velelepnim imanjem (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

prelepo

NEKADA KUĆA BEZ FASADE, SADA VILA OPASANA ZIDINAMA! Evo gde žive Veljko i Bogdana, grad zamenili velelepnim imanjem (FOTO)

Stars -

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko sudbonosno "da" lepoj Bogdani tada Rodić, izgovorio je u novembru 2019. godine na gala venčanju koje je pratila cela Srbija.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Kurir

Na svadbi su bili ispoštovani svi tradicionalni običaji, kao što su kupovina mlade i "skidanje" jabuke (što je Veljko izveo bez greške), a ubrzo su dobili i prvog sina u junu 2020. kom su dali ime Željko, po Veljkovom pokojnom ocu Arkanu.

Kada su objavili da čekaju drugog sina svi su se neizmerno radovali, a samo sedam meseci nakon Krstanovog rođenja saopštili su da čekaju još jednog sina.

Nakon venčanja Veljko i Bogdana preselili su se u Titel, na porodično imanje Rodićevih, gde su napravili svoju oazu mira. Par živi mirnim životom, posvećeni su sinovima, a njihov dom izgleda potpuno drugačije nego onog dana kada je Veljko došao po mladu Bogdanu da je odvede pred oltar.

1 / 6 Foto: Kurir

Nekada kuća od cigara i bez fasade, sada je bela vila opasana visokim zidinama i neobičnom kapijom. U ogromnom dvorištu nalazi se i bazen koji su sagradili kada se Veljko tako doselio, a izgradi su i mali letnjikovac iza kuće kako bi porodica mogla na miru da uživa u letnjim danima.

Nedaleko od njihovog doma, nalazi se i ogromna farma po kojoj su Rodići i poznati. Veljko je otkrio da u budućnosti planira više da se posveti poljoprivredi i nada se da će jednog dana biti u mogućnosti da otvori i zoološki vrt za ugrožene vrste životinja.

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Mladom bračnom paru od velike pomoći su Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan koji su uvek tu da pričuvaju unuke i pomognu u svakodnevnim obavezama.

Veljko je jednom prilikom istakao da on i Bogdana smatraju da je za njihovu decu zdravija sredina Titel od Beograda:

"Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini", rekao je Veljko.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

00:04

Bogdana Ražnatović blista u Titelu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja