PRIVATNI SNIMAK DRAGICE ZLATIĆ POSTAO HIT NA MREŽAMA: Pevačica zasukala rukave pa CEPALA DRVA "Nemoj neko da mi se zamera"
Foto: Printscreen

svaka čast

PRIVATNI SNIMAK DRAGICE ZLATIĆ POSTAO HIT NA MREŽAMA: Pevačica zasukala rukave pa CEPALA DRVA "Nemoj neko da mi se zamera"

Stars -

Na društvenim mrežama je isplivao snimak na kome Dragica Zlatić cepa drva koji je ostavio javnost u šoku.

Dragica Zlatić
foto: Printscreen/Instagram

Iako se pevačica nikada nije stidela svog porekla i uvek sa ponosom isticala kako je sposobna u obavljanju kućnih poslova, sve je iznenadila kada je pokazala da je izuzetno vešta i u muškim poslovima.

Dragica Zlatić cepa drva

Naime, pevačica koja je na sceni prava dama objavila je video na kome cepa drva čime je iznenadila svoju publiku.

00:08

Dragica Zlatić cepa drva

– Nemoj neko da mi se zamera – našalila se Dragica, dok su je ostali hvalili za veštinu koju je pokazala.

Dragica Zlatić
foto: Printskrin/Instagram

Podsećamo, Zlatićeva je nedavno govorila o svojim počecima.

Svaki put se setim kakvi su mi bili počeci kada sam tek počela da pevam i gde sam sve morala da pevam i putovala autobusom po 12,13 sati na teške svirke koje su bile malo plaćene. Prošla sam jednu školu zbog koje mi je drago. Ljudi se uglavnom iznenade kada čuju šta ja sve pevam,a to je ustvari ta škola koju sam ja platila pevajući po celoj Bosni uzduži popreko, Hrvatskoj i Srbiji naravno i to sve ima svoje – ispričala je Zlatićeva koja je danas jedna od najtraženijih pevačica na terenu koju pubika obožava.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

04:09

PIJANI GOST POKUŠAO PEVAČICU DA UBACI U LEDENI BAZEN! Dragica Zlatić otkrila neprijatnu scenu sa svadbe GURAO LJUDE U VODU IZ FORE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track