LUD PROVOD NA KRSNOJ SLAVI KOD ŽIVOJINOVIĆA Viktor bacao evriće, grlio se sa mama Brenom, a onda se NJEMU zahvalio i to JAVNO
Foto: Privatna arhiva

LUD PROVOD NA KRSNOJ SLAVI KOD ŽIVOJINOVIĆA Viktor bacao evriće, grlio se sa mama Brenom, a onda se NJEMU zahvalio i to JAVNO

Stars -

Porodica Živojinović proslavila je krsnu slavu Sveti Arhangel Mihaila, a među gostima je bio i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Viktor, mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, kao mlađi domaćin slave, iskoristio je priliku i javno se zahvalio Piksiju što je, posle 24 godine, uspeo da reprezentaciju odvede na Evropsko prvenstvo.

02:05

Lud provod kod Živojinovića na krsnoj slavi

"Da čestitamo Piksiju na kvalifikacije na Evropsko prvenstvo", rekao je mladi Živojinović, a selektor je sve vreme uživao u gozbi i muzici.

Brena mu je kasnije i zapevala na uvce "Recite mu da ga volim".

00:19

Viktor na krsnoj slavi čestitao Piksiju na kvalifikacije na EP

Podsetimo, među prvim gostima bio je patrijarh Porfirije, a kada je otišao gosti su se malo opustili, pa se neki od njih latili i mikrofona, što i nije baš u skladu sa slavskim običajima. Atmosferu je do usijanja dovela domaćica slave Brena, koja je otpevala nekoliko svojih pesama, a najveći delirijum je nastao uz pesmu “Imam pesmu da vam pevam”. Na slavu je na kraju stigla i snajka Aleksandra Prijović.

kurir.rs

Bonus video:

00:13

Evo kako je bilo na slavi kod Brene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track