BRENA HRANU OD SLAVE PODELILA SOCIJALNO UGROŽENIMA! Posle kritika na račun Živojinovića od strane SPC, oni učinili DOBRO DELO
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

HUMAN GEST

BRENA HRANU OD SLAVE PODELILA SOCIJALNO UGROŽENIMA! Posle kritika na račun Živojinovića od strane SPC, oni učinili DOBRO DELO

Stars -

Lepa Brena pokazala je humanost na delu. Nakon što je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i sinovima obeležila krsnu slavu Aranđelovdan, pevačica je hranu podelila socijalno ugroženim građanima u kraju gde živi na Bežanijskoj kosi.

Lepa Brena
foto: Nenad Kostić, Instagram, Privatna Arhiva, M.M./ATAImages

Pevačica zajedno sa ženama koje rade u njenom domu svake godine napravi trostruko više hrane, a sve što se ne pojede se prosledi socijalnim ustanovama.

- Porodica Živojinović napravi razne đakonije. Oni imaju mnogo gostiju, ali zaista mnogo hrane ostane. Sarme, predjelo, hleb, pogače, kolači, pečenje, sve se to spakuje u posude i odnese ljudima kojima dobro dođe u ovim zimskim danima. Hrana je preukusna i ništa se ne baci. Štaviše, ove godine je hranu blagoslovio i Njegova Svetost patrijarh Porfirije - priča naš izvor.

Viktor Živojinovaić, Lepa Brena
foto: Instagram

Svake godine se dosta potrude oko pripreme trpeze, a ove godine dan pred slavu prvi je time počeo da se bavi Viktor kako bi sve bilo spremno na vreme za goste. On je svoje kulinarske čarolije podelio na Instagramu, pa smo mogli videti da je zaista dao sve od sebe u ulozi glavnog slavskog kuvara u porodici.

O dobrim delima koje pevačica čini ne priča u javnosti. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s njom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, obeležavanje krsne slave porodice Živojinović ove godine izazvalo je dosta pažnje, najpre jer je njihov dom posetio patrijarh Porfirije, a i zbog toga što su gosti i domaćini napravili pravu feštu. Nekima se to nije dopalo pa su ih isprozivali na društvenim mrežama, jer smatraju da krsna slava treba da se proslavlja u tišini.

Lepa Brena, Aco Pejović, Dragan Stojković Piksi
foto: Instagram/kata_kety

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Evo kako je bilo na slavi kod Brene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track