SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA KAKAV JE SAŠA POPOVIĆ VAN KAMERA! Razvezala jezik: On je totalna suprotnost, a kad donosimo ODLUKE...
Foto: Printscreen TV Pink

IZNENADILA SVE

SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA KAKAV JE SAŠA POPOVIĆ VAN KAMERA! Razvezala jezik: On je totalna suprotnost, a kad donosimo ODLUKE...

Stars -

Pevačica Suzana Jovanović svoju sreću kraj Saše Popovića našla je još pre dve decenije.

Ona je sada progovorila o odnosu sa estradnim magom i otkrila kakav je Saša privatno, s obzirom da ga mnogi pred kamerama doživljavaju kao izuzetno ozbiljnog i strogog.

Suzana Jovanović
foto: Printscreen TV Pink

- On je kod kuće totalna kontrast od onoga što ljudi vide na televiziji! Kad je posao u pitanju voli tačnost, pedantnost, rad, red i disciplinu. Kod kuće ja vodim glavnu reč! On je toliko dobar, jednostavan... kad donosimo velike odlike, nema natezanja, bukvalno se dogovorimo za deset sekundi, rekla je ona, pa dodala:

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Ata images

- Ume da bude jako grub, strog kad je u pitanju posao. Kao bik u ringu! ALi ja ga smirim. Takav je, nije zlopamtilo...bes ga brzo prođe. Ume da odresaguje ipulsivno, i da sve zaboravi za sat vreme. Ja mu skuvam kaficu, spremim doručak, popričamo i vrati se na staro - rekla je Suzana kroz osmeh!

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track