VUK MOB SE HVALI PRIJATELJSTVOM S UHAPŠENOM BRAĆOM HOFMAN Posle Šijana javno otkrio u kakvim su odnosima, objavio zajedničku fotku
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Yoututbe

bliski

VUK MOB SE HVALI PRIJATELJSTVOM S UHAPŠENOM BRAĆOM HOFMAN Posle Šijana javno otkrio u kakvim su odnosima, objavio zajedničku fotku

Stars -

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, objavio je na Instagram storiju zajedničku fotografiju sa nedavno uhapšenom braćom Hofman.

Vuk Mob
foto: Kurir televizija

Braća Miljan i Ljuban Vidović koji su 10. novembra uhapšeni u Beogradu na vodi, već skoro mesec dana borave u pritvoru.

Vuk je podelio njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj pozira nasmejan i zagrljen pored jednog od braće, dok drugi sedi nedaleko od njih za istim stolom.

Vuk Mob
foto: Printscreen/Instagram

Vuk je fotografijom očigledno hteo da pruži podršku muškarcima koji se terete za krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Uz fotografiju, Vuk je stavio i pesmu čiji stihovi glase: "nikada ne želim da umrem, rođen sam da budem divlji", a isti su se očigledno odnosili na ovu družinu.

Ljuban Vidović, Miljan Vidović, braća Hofman
foto: Printscreen/YouTube

Podsetimo, braća Hofman uhapšena su u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Kurir.rs/ Telegraf

03:19

Vuk Mob o napuštanju muzike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track