BIO JE VELIKI ŠVALER, VARAO JE TRUDNU ŽENU S NAŠOM POZNATOM PEVAČICOM! Košarkaš šokirao izjavom: Ko voli brak, nek‘ izvoli!
Foto: Printscreen/Premijera

BIO JE VELIKI ŠVALER, VARAO JE TRUDNU ŽENU S NAŠOM POZNATOM PEVAČICOM! Košarkaš šokirao izjavom: Ko voli brak, nek‘ izvoli!

Stars -

Iako je tokom košarkaške karijere ostvario brojne uspehe, igrajući za Budućnost, Real Madrid, Virtus, Olimpiju i druge klubove, ali i reprezentaciju Crne Gore, Vladimir Dašić je široj javnosti najpoznatiji po ljubavnoj vezi sa pevačicom Milenom Ćeranić.

Vladimir je rođen 1988. godine u Podgorici. Njihova ljubav od samog starta intrigirala je javnost, jer je košarkaš bio oženjen kada je stupio u romansu sa pevačicom, s kojom je navodno varao trudnu suprugu.

Milena Ćeranić
foto: Kurir TV

Vladimir i Milena su vezu započeli polovinom 2011. godine na Zlatiboru, gde je on boravio zbog priprema sa reprezentacijom. Njihov turbulentan odnos s prekidima je trajao nekoliko godina. Milena je mesecima demantovala romansu o kojoj su svi brujali, iako su ih paparaci nekoliko puta uhvatili zajedno. Tako su nastale i fotografije kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje.

Do zvaničnog raskida došlo je 2018. godine, kada je Vladimir odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom. Sudeći po retkim intervjuima poznatog košarkaša, ćerka je centar njegovog sveta.

Vladimir Dašić
foto: Profimedia

U vreme kada su Milena i Vladimir bili u žiži interesovanja oštro su negirali da među njima postoje emocije, ali je pevačica nedavno priznala:

‒ Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem? Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite kako biste mogli da ne pravite gluposti u svom životu i nastavite da idete dalje. U stvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog - rekla je ona.

Milena Ćeranić, Vladimir Dašić
foto: Saša Pavlić

Mada nije navela o kome je reč, i Vladimirove reči poklapaju se sa Mileninim, pa je tako on jednom prilikom šokirao izjavom:

‒ Ko voli brak nek izvoli. Radije svoj potpis stavljam na sportske ugovore. Verujem u ljubav, ne u papir.

Košarka mu je i dalje profesionalni izbor broj 1, od prošle godine je u dresu kluba iz Danilovgrada, a paralelno sa sportom u rodnom gradu bavi se i ugostiteljstvom.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:15

I DALJE VOLIM SVE BIVŠE MOMKE, VIDIŠ DA SAM LUDA! Milena Ćeranić iskreno o nekadašnjim ljubavima! JEDNA STVAR JE NAJVIŠE BOLI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track