PRIJA SE OGLASILA IZ HRVATSKE! Flip joj napravio ODSTUPNICU, stigao sa 70 članova ekipe, a evo šta pevačica radi pred KONCERT u ZG
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

PRIJA SE OGLASILA IZ HRVATSKE! Flip joj napravio ODSTUPNICU, stigao sa 70 članova ekipe, a evo šta pevačica radi pred KONCERT u ZG

Stars -

Aleksandra Prijović stigla je u Hrvatsku gde je narednih dana očekuje pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Pevačica je stigla sa sinom Aleksandrom, a njen suprug Filip Živojinović došao je dan ranije sa čak 70 članova produkcijske ekipe.

Prijovićka se smestila u hotel, a potom se uputila u Arenu na probu za današnji spektakl, a sa njom je u tom trenutku bila i njena majka Borka.

Aleksandra se iz Zagreba oglasila fotografijom na Instagramu. Naime, ona je uslikala momenat sa probe, dok je njena majka ljubi.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Inače, Borka Mihajlović neretko ističe koliko je ponosna na svoju ćerku i njen uspeh, a pre svega što je dobar čovek. Ona je nedavno izjavila da je od trenutka kada je prvi put ugledala Aleksandru u porodilištu znala da će biti velika zvezda.

- To je bio trenutak kada su mi je doneli u porodilištu, kada sam je videla. Jednostavno, ja ne znam da opišem... Kada sam je uzela u ruke, ja sam znala to. Prve reči koje sam rekla kad sam je uzela u ruke bile su: "Rodila sam moju zvezdu". To je prva reč bila koju sam ja rekla kad sam videla moje dete. Tako da, ona je za mene zvezda od rođenja - rekla je pevačica.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:22

Elektra Elit Mesa uz Aleksandra Prijovic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja