Najnovije vesti

OGLASILA SE NATAŠA DNK NAKON KARLEUŠINIH UVREDA: JK joj poručila da se na njoj vidi da voli SLANINU, e evo šta kaže voditeljka
Foto: Damir Darvišagić, Ana Paunković, Shutterstock

OGLASILA SE NATAŠA DNK NAKON KARLEUŠINIH UVREDA: JK joj poručila da se na njoj vidi da voli SLANINU, e evo šta kaže voditeljka

Stars -

Jelena Karleuša juče je na svom Inastagram profilu javno prozvala glumicu Natašu Aksentijević. Naime, pevačica je napala voditeljku zbog njene ljubavi prema slanini. Intervju u kojem je Nataša to govorila, Karleuša je podelila uz mnoštvo uvreda i prozivki.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Glumica se sada oglasila i otkrila da uopšte nije očekivala da će se Jelena baviti njome.

- Ja sam zaista iznenađena. Karleuša je meni uvek bila simpatična. Šta da kažem o ženi koja napada ljude, a brani životinje? Nije mi palo na pamet da Jelena Karleuša ima vremena da misli šta Nataša Aksentijević misli o slanini. Sve je ovo besmisleno! Jelena je možda ljuta, možda stvarno voli prasiće. Ko zna koja je njena muka - kaže Nataša.

Nataša DNK, Nataša Aksentijević
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Jelena je u svom obraćanju na društvenoj mreži Instagram napisala.

Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče (bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim - tvoja stvar), ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! - oštra je bila Jelena, a tu nije stala.

- Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si kako kažeš isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje ignorantna budala - poručila je Nataši.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track