JADNO I BEDNO! Karamela objavio klip sa naslovom da je UMRLA ALKA VUICA kako bi zaradio pare od pregleda! Imitator obmanuo javnost
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

JADNO I BEDNO! Karamela objavio klip sa naslovom da je UMRLA ALKA VUICA kako bi zaradio pare od pregleda! Imitator obmanuo javnost

Stars -

Postoji mnogo portala i jutjub kanala koji na neprimerene i ružne načine pokušavaju da privuku pažnju publike i tako zarade novac. Vrlo često se ne ustručavaju i da objave da je neka javna ličnost nastradala u nesreći, pa čak i da je preminula.

Goran Stojićević Karamela
foto: Dejan Milićević

Među takvima je i imitator Goran Stojičević Karamela koji je na svom jutjub kanalu pod nazivom "Balkanske prevare" objavio klip s naslovom "Preminula kraljica Hrvata! Alka Vuica..." Sasvim je jasno da Karamela ovakvim lažnim naslovom želi da privuče gledaoce da klikni na njegov video, da bi na taj način zaradio novac od broja pregleda jer je Alka je živa i zdrava.

Alka Vuica
foto: Printscreen

Preminula je, nažalost, njena majka i to je muzičarka juče i saopštila na svom Instagram nalogu.

Stojičević je svega toga vrlo svestan, što pokazuje činjenica da je on čitajući vest u klipu jasno i razumljivo saopšti vest da je umrla Alkina majka.

Kurir.rs/ I.E.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:49

Alka Vuica o skandalu Bajage i Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja