"OPROSTI NAM VANJA , OVDE JE LJIGAVO I PRLJAVO..." Tijana Dapčević slomljena, oprostila se od ubijene devojčice (FOTO)
Foto: PrintScreen

potresno

"OPROSTI NAM VANJA , OVDE JE LJIGAVO I PRLJAVO..." Tijana Dapčević slomljena, oprostila se od ubijene devojčice (FOTO)

Stars -

Pevačica Tijana Dapčević nakon tragične vesti da je četrnaestogodišnja devojčica iz Severne Makedonije Vanja Đorčevska pronađena mrtva, oglasila se na svom instagram nalogu i poslala screcepajuću poruku.

Tijana Dapčević
foto: Kurir televizija

Kako su objavili mediji u regionu, Vanja je ubijena u ponedeljak ujutru kada je oteta ispred ulaza u stan.

Pronađeno je i telo Panča Žežovskog (74) iz Velesa, čiji nestanak je prijavljen 22. novembra. Kako je saopštilo tužilaštvo, isti ljudi stoje iza ubistava Panča i Vanje.

Vanja Gorčevska, Vanja Đorčevska
foto: MUP Severne Makedonije, Shutterstock

- Tuga... Nemoć... Bes... Oprosti nam, Vanja. Saučešće porodici - napisala je Tijana uz slomljeno srce i crno-belu fotografiju stradale devojčice, kao i citat posvećen njoj.

"Gazi oblacima, mekanim i čistim, ovde je ljigavo, prljavo i blatnjavo", citirala je Dapčevićeva stihove Marka Videnovika.

Podsetimo, poslednja informacija o ovom tragičnom događaju jeste ta da je otmicu Vanje Đorčevske (14) organizovao njen otac, rekao je na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Kurir.rs/ Telegraf

01:03

PREMIJERA ANIMIRANOG FILMA MALA SIRENA U BEOGRADU! Glavni akteri pevači, Tijana Dapčević za Kurir TV: Ja sam od onih ludih glumaca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track