PRIJA ZVALA TANJU U ARENU, A PEVAČICA MORALA DA JE ODBIJE! Zbog ovoga se nije pojavila, a u sve uplela i njenog bivišeg
Foto: Kurir televizija, Petar Aleksić

kolegijalnost

PRIJA ZVALA TANJU U ARENU, A PEVAČICA MORALA DA JE ODBIJE! Zbog ovoga se nije pojavila, a u sve uplela i njenog bivišeg

Stars -

Pevačica Tanja Savić odbila je poziv svoje koleginice Aleksandre Prijović da bude gost na njenom koncertu u Zagrebu, jer kako kaže imala je ugovorene svoje koncerte.

Tanja Savić
foto: Kurir televizija

Tanja Savić prošla je kroz pravu agoniju sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem kada je njihove sinove, Đorđa i Maksima, bez njenog pristanka odveo u Australiju, nakon čega su završili na sudu.

Tanja Savić
foto: Nikola Anđić

Kako je Savićeva ranije otkrila, ona čeka decembar i odluku suda u postupku koji privlači ogromnu pažnju javnosti, te smo je tim povodom i kontaktirali i uverili se da li je spremna na sučeljavanje sa nekadašnjim partnerom.

- Imamo zakazano suđenje osmog decembra. Sastajemo se u vezi dece i oko daljeg zbivanja vezanog za starateljstvo. Nećemo se sresti jer je ročište "onlajn", preko zuma, i ne bih ništa još uvek komentarisala na tu temu, razumite me.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir Televizija

Aleksandra Prijović na sinoćnom koncertu otkrila je da je, između ostalih, kao svog gosta u Areni Zagreb zvala i Tanju, ali je ona taj poziv odbila, te smo je pitali šta je razlog tome.

- Mnogo mi je žao što nisam mogla da budem Aleksandrin gost. Imala sam zakazane koncerte, ali znam da me publika voli i hvala im na tome - izjavila je Tanja

Kurir.rs/ Informer

01:00

Tanja Savić morala da otkaže nastup zbog bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track