PUČE ISTINA KAO STAKLENI TANJIR: Knez živi sa PET ŽENA, tvrdi da konačno odluku donosi ON, ispričao sve
Foto: Printscreen Kurir Tv

neverica

PUČE ISTINA KAO STAKLENI TANJIR: Knez živi sa PET ŽENA, tvrdi da konačno odluku donosi ON, ispričao sve

Stars -

Popularni pevač već 11 godina uživa sa partnerkom Tatjanom, a iako nemaju zajedničku decu, život im je više nego ispunjen sa po dve ćerke iz prvih brakova.

Nenad Knežević Knez je u razgovoru za medije istakao da mu sa ženskim članovima porodice nikada nije dosadno.

- Volim da ih pitam za savet kada je u pitanju garderoba, mnogo mi znači njihovo mišljenje, ali konačnu odluku naravno donosim ja - rekao je i dodao:

Knez
foto: Nemanja Nikolić

- Imali smo ponudu da radimo rijaliti, ali smo odustali jer je to iziskivalo 24 časa i da mesecima budemo zajedno u tome. Nisam mogao da prihvatim jer bih postao rob toga. Moja Tatjana ima dve ćerke i ja isto, stalno je haos, svašta se dešava, imamo četiri psa, bilo bi interesantno i gledano. Ne verujem da će se to ostvariti. Bilo bi super kada bi postojale skrivene kamere.

Pevač ima velike planove za narednu 2024. godinu.

- Ova godina je bila jako dobra, s tim što nisam snimio toliko novih pesama, nego samo jednu. Sledeća godina će biti godina novih pesama. Napravio sam neku vrstu reseta, vratio sam se u Podgoricu posle 33 godine i našao sam novu kreativnu energiju. Sve što sam započeo, tamo sam i završio. Razmišljam da uradim kompletan album - rekao je Knez, koji ne krije da je potrebno mnogo novca za takav projekat.

- Jeste to finansijski zahtevno, ali postoji popust kada se radi ceo album. Ima on dobre strane, ulog je naravno dosta veliki. Duet sa Ksenijom je moguć. Ne žurim, nemam potrebu za tim. Imam veliki broj nastupa, gde god da pevam je veliko oduševljenje - istakao je pevač.

Knez je pružio veliku podršku ćerki Kseniji kada je krenula put solo karijere.

- Jeste Ksenija pametno postupila kada je odlučila da ode iz grupe, sve tri su jake kao individue. Ksenija samo nije imala tu sreću da odmah nađe hit pesmu. Nesigurna je u tom traženju stila kojim će poći. Neće odustati sigurno, sada je u novoj ekipi i kad tad će sigurno uspeti nekako da se pronađe i bude dobra u tome. To su mladalačke faze, gde se čovek dvoumi. Voli muziku i u njoj se pronalazi - rekao je i dodao:

Pesma, Deca, Knez

- Nema ko nije imao trenutke nesigurnosti, to je sastavni deo karijere i života. Zavisi koliko si jak i sposoban da se nosiš sa tim. Da ideš iz jedne pobede u drugu i da si borac. Ksenija je nezavisna devojka, na koju apsolutno nije uticalo što sam ja pevač. Nije imala nikakvo opterećenje, sa tim se nosila super.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track